Restaurant Bel Mondo

0.0
0 voturi / 4 pareri
Adresa:
Str. Covaci nr. 6, sector 3, Centrul Istoric, Bucuresti Bucuresti
Telefon:
0725 96.66.36
Web:
http://www.restaurantbelmondo.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Bel Mondo"

Bel Mondo reprezinta mai mult decat un restaurant, este o mica parte din Italia adusa in inima Bucurestiului, un loc unde bucataria intaliana, vinurile rafinate si muzica live se imbina armonios, in spiritul tineretii vesnice.
La Belmondo, mancarea cu specific italian, vinurile alese si deserturile savuroase sunt pretextul sub care te invitam sa ne treci pragul. Odata ce ai gustat din bunatatile mediteraneene, vei ramane cu siguranta, in compania prietenilor, la un concert de muzica live, o proiectie sau un alt eveniment, ingrediente culturale cu care ne asezonam meniurile.
Va puteti compune singuri meniul de pranz cu 20 ron. Oferta este valabila intre orele 12.00-16.00 si nu se cumuleaza cu alte promotii!
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant Bel Mondo" (4)

nicoleta pe 24.01.2012 (20:37)

In locul lui Amsterdam Grand Cafe s-a facut un restaurant cu specific italienesc BEL MONDO. Mancarea este foarte buna iar osptarul este cu zambetul pe buze.
Ca design interior au pastrat mult de la amsterdam: de la bar, lambriu, candelabre.
Au si muzica live. Atomsfera placuta si preturile medii.
Semnat: un fost client amsterdam cafe, actual client bel mondo.

Pinky pe 06.04.2012 (00:14)

Grup de 15 persoane care a fost servit, printre altele, 5 portii de penne NEFIERTE, 3 lasagna INGHETATE BOCNA la mijloc (furculita nu voia sa intre deloc ), pizza f sarata si saracacioasa si fara mozarella desi era pusa ca ingredient in meniu si nu ni s-a spus ca au ramas fara....servire foarte proasta - chelneri nesimtiti care nu au renuntat la aerul de superioritate (sau atitudinea "uite taranii la restaurant) nici macar atunci cand ne-am dus cu portiile de lasagna peste ei aratandu-le portiunile inghetate bocna din mijloc. Preturi f mari pentru ceea ce ofera - semipreparate congelate si bagate apoi la microunde....si se pare ca si microundele au fost greu de folosit la ei....

John Winter pe 12.07.2012 (17:28)

Restaurantul unde " pe exterior e frumos vopsit gardul si inauntru te asteapta leopardul". Prezentarea frumoasa a portiilor de mancare poate duce usor consumatorul in eroare. Ingredientele afisate in menu sunt practic inexistente in mancarea servita. O contopire de surprize: un prim aspect placut al farfuriei cu mancare care incanta ochiul clientului este usor atenuat de izuri de canal ce invaluie masa clientului, apoi imediat sters de experienta de a gusta ceva scabros care nu are nimic in comun cu bucataria italiana sau macar cu ce este afisat in menu si totul culmineaza cu surpriza suprema in care clientul va observa cu stupoare cum ospatarul initial amabil se transforma in badaranul perfect atunci cand i se cer explicatii asupra mancarii "surpriza". Cum indraznesti sa spui ceva despre acea mancare cand ei insisi italienii vin si mananca acolo si nu le reproseaza nimic asupra inventiilor lor gastronomice? O experienta de neuitat in inima Bucurestilor, care te face clar sa nu mai speri ca ai putea manca ceva decent intr-o atmosfera placuta intr-un loc care nu are traditie in asa ceva si nu pare a fi gata sa se amelioreze. Copilul meu a fost dezamagit si aproape traumatizat fara exagerare si a ramas cu o imagine a Bucurestilor inspirata de de aceasta experienta romaneasca: "C'est de l'arnaque, maman"!
Locul poate fi frecventat in masura gradului de tolerare a mirosului de canal pentru a bea o bere si a face cunostinta cu un tip clasic de personaj care populeaza spatiul romanesc: chelnerul infatuat si tepar, cu zece trepte mai destept si mai descurcaret fata de umilul turist nostalgic dornic de a descoperi lucruri frumoase in orasul natal. Faptul ca s-au trantit cateva mese si s-au cablat cateva beculete intr-un loc unde odinioara colcaiau sobolanii nu schimba nimic atata cat sobolanii s-au materializat in diverse personaje autohtone fermecatoare. Pacat pentru cei care au venit cu idei frumoase pentru reabilitarea locului, dar care totusi vor mai avea de luptat pentru a-l face adorabil, frecventabil.

marilena pe 02.11.2012 (12:49)

Un restaurant pe gustul meu: mancare buna si servire ireprosabila. Cea mai buna pizza si cea mai buna lasagna!!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant Bel Mondo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat