Restaurant Cherie Saveurs de Russie

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Cornelia 26, BUCURESTI Bucuresti
Telefon:
0724 26.26.26
Web:
http://www.cherie-hotel.ro
Email:
rezervari@cherie-hotel.ro
Modifica date de contact

Program "Restaurant Cherie Saveurs de Russie"

08.00 - 22.00 Modifica programul

Descriere "Restaurant Cherie Saveurs de Russie"

Pasionati de arta culinara, bucataria traditionala ruseasca, fine dining in stil frantuzesc si calitatea desavarsita, am creat un meniu cu bucate traditionale rusesti, culese din casele omului de rand si ale celor mai influente familii nobile ale St. Petersburgului, retete vechi de secole si preparate care nu lipsesc de pe nici o masa festiva a familiilor rusesti din zilele noastre.
In meniul Cherie Saveurs de Russie veti gasi de la Pelmeni – inima bucatariei si culturii rusesti, la salatele Olivier si Selyodka Pod Shuboy – despre care se spune ca: “nu vine Craciunul si Revelionul in casa omului” daca acestea nu sunt pe masa.

Doar la noi puteti savura unul dintre preparatele gourmet, servite in casele mari ale nobilimii din secolul al 19-lea – Beef Stroganoff, care a castigat premiul intai la concursul culinar, “L’Art Culinaire”, in 1891, unde a fost prezentat de catre Charles Brière, bucatarul Chef al uneia dintre cele mai bogate si puternice familii din Rusia, familia Stroganoff. Daca sunteti curiosi cu ce se delectau oamenii de rand din secolelor trecute in Rusia, va propunem sa va infruptati din gustul sarat – picant – acrisor al supei Solyanka.

Va invitam sa descoperiti meniul nostru intr-o atmosfera de o eleganta aristocratica.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant Cherie Saveurs de Russie"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat