Restaurant L'Incontro Titan

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Postavarul, nr. 92, Sector 3 Bucuresti
Telefon:
0732 11.37.02, 021 345.22.88
Web:
http://www.lincontro.ro
Modifica date de contact

Program "Restaurant L'Incontro Titan"

Program Restaurant: 10:00-05:00
Program Livrari: 10:00-24:00 Modifica programul

Descriere "Restaurant L'Incontro Titan"

L'incontro Titan si-a deschis portile in anul 2003 iar de atunci incercam continuu sa ne imbunatatim retetele si sa aducem un plus de savoare fiecarui preparat incat sa satisfacem si cei mai exigenti clienti.

Restaurantul nostru este locatia ideala pentru orice fel de evenimente, fie ca iesiti in oras cu prietenii, cu familia, sau organizati o masa festiva pentru ca detinem un meniu variat cu preparate din bucataria romaneasca, italiana si chinezeasca si va punem la dispozitie 5 saloane, dintre care 2 pentru nefumatori, unde aveti posibilitatea de a organiza orice fel de eveniment in limita a 90 de de persoane.

Avem placerea sa va anuntam ca am deschis locul de joaca L'incontro Kids astfel devenind singurul restaurant din Bucuresti care are grija de copiii dumneavoastra atata timp cat serviti masa la noi.

Indiferent daca serviti pranzul sau o cina romantica, copiii dumnevoastra sunt la fel de fericiti, jucandu-se intr-un spatiu special amenajat pentru ei si avand supraveghere permanenta.

La L'incontro Kids copilul dumnevoastra isi poate serba si ziua de nastere, invata engleza, spaniola, sa cante la chitara sau sa picteze, plus multe altele.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant L'Incontro Titan"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat