Restaurant pizzerie Horoscop

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 2, Piata Unirii, sector 4, Bucuresti Bucuresti
Telefon:
021 335.72.65
Fax:
021 335.40.78
Web:
http://www.restauranthoroscop.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant pizzerie Horoscop"

Restaurantul "Horoscop", primul restaurant din Bucuresti cu meniu tipic italian, fondat inca din anul 1990, imediat dupa revolutia din decembrie 1989 cu prilejul careia a cazut regimul comunist.

Acesta are o capacitate de circa 120 de persoane, este impartit in spatii pentru fumatori si nefumatori, situat pe Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, langa zona centrala la Piata Unirii.

Din meniul nostru face parte bucataria traditionala romaneasca, bucataria italieneasca si internationala, si bineinteles clasica pizza napoletana coapta in cuptor cu lemne sunt pentru cine nu poate sa se abtina sa caute gusturi traditionale si in strainatate.

Bucatele romanesti sunt o combinatie interesanta cu influente orientale, balcanice si europene. Sunt foarte diferite si foarte gustoase. O excursie la Bucuresti, este de asemenea o oportunitate de a incerca o bucatarie noua: carne, supe, branzeturi, legume si deserturi din aceasta zona sunt o emotie a gustului la care nu se poate renunta daca vrei sa traiesti din plin Romania.

Bineinteles ca la Restaurant Horoscop nu uitam traditiile italienesti, astfel incat pizza si pastele nu pot lipsi din meniul nostru. Pizzarul nostru va va prepara pizze clasice rosii si albe cu topping-uri la cerere, coapte in cuptor cu lemne asa cum numai traditia comanda.

Horoscop va asteapta in camerele sale unde va va face intotdeauna sa va simtiti ca acasa, cu autenticitatea si gustul produselor sale si amabilitatea personalului sau (italian si roman) si, bineinteles... Pofta buna!

Va invitam in restaurantul nostru ( vezi Galeria foto ), pentru a va convinge!
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant pizzerie Horoscop"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat