Scandinavian Design House in Baneasa Shopping City

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1 Bucuresti
Telefon:
021 310.64.19, 0720 33.33.50
Web:
http://sdhouse.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Scandinavian Design House"

L-S 10:00-21:00; D 10:00-20:00 Modifica programul

Descriere "Scandinavian Design House"

După 10 ani de succes în România, echipa din spatele BoConcept a lansat în 2015 Scandinavian Design House (SDH), un concept multibrand dedicat amenajării și decorării complete a casei în cel mai pur stil scandinav, la costuri accesibile.

Sub umbrela SDH se află numeroase mărci celebre care au ridicat amestecul între estetică și funcționalitate la nivel de artă urbană contemporană, accesibilă tuturor iubitorilor de frumos. Misiunea asumată de SDH este să decoreze casele într-un mod coerent stilistic, practic și accesibil.

Pe lângă mobilier şi deocoraţiuni, amenajările interioare sunt specialitatea noastră. Designerii SDH sunt profesioniști formați prin studii universitare de specialitate, traininguri interne ample și experiența de lucru împărtășită de întreaga echipă în ultimii 10 ani. Sfaturile și recomandările lor s-au transformat adesea în proiecte ample de amenajări complete care înfrumusețează deja multe cămine din întreaga țară.

Design-ul scandinav explorează nevoia de frumos, simplitate, minimalism și funcționalitate prin linii curate și forme organice inspirate din natură. Bazele conceptului de design scandinav s-au cristalizat în anii ’50 și tot atunci a luat naștere și BoConcept în Danemarca. Respectând aceste tendințe SDH lucrează cu numeroși furnizori de mobilier și accesorii renumiți la nivel internațional cum ar fi FLEXA, Innovation, Sits, VOX, La Forma, REspace, Eijffinger, fif Möbel, VITA, Frandsen, Création Baumann, TOSO și MOTTURA. Astfel designerii interiori de la SDH au libertatea de a găsi o soluție pentru orice cerință și nevoie și orice buget.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Scandinavian Design House"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat