Simona in Baneasa Shopping City

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1 Bucuresti
Telefon:
0733 05.42.45
Modifica date de contact

Program "Simona"

Luni - Duminică, 10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "Simona"

Reunind o serie de brand-uri elitiste, magazinul Simona vă oferă o incursiune plină de stil într-o lume a eleganţei, rafinamentului şi a bunului gust. Brand-uri internaţionale precum Descamps, Sia, Alessi, Kosta Boda, Orrefors, Ritzenhoff, Fink, Silit, prezente pentru prima oară în România, vă stau la dispoziţie pentru a vă iniţia într-un alt fel de decoraţiuni interioare, în care articolele de lux cu design spectaculos fac diferenţa semnificativă dintre produsul de serie şi unicat.

Asumându-şi responsabilităţile unui trend-setter, magazinul Simona vă introduce în realitatea sofisticată a aşternuturilor de pat Descamps, în care calitatea superioară a materialelor şi combinaţiile îndrăzneţe de culori vă poartă într-o lume a simţurilor aristocratice.
Alessi vă oferă un univers complet din care să vă puteti selecta acele decoraţiuni care se potrivesc personalităţii dumneavoastră. Începând cu linia clasică şi până la cele mai ultramoderne forme, Alessi vă îndeplineşte toate visele şi fanteziile, provocându-vă simţurile estetice.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Simona"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat