Scoala de Soferi "Dinu" - Sebastian

0.0
0 voturi / 6 pareri
Adresa:
Str. Sebastian nr. 60 Bucuresti
Telefon:
0722 29.07.78, 021 424.01.59
Web:
http://www.dinu2000.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Scoala de Soferi "Dinu" - Sebastian"

Doriti sa obtineti un permis de conducere in conditii avantajoase in raportul: calitate, pret, timp?
Firma noastra va ofera cursurile de care aveti nevoie in cele 4 sedii din Sector 1, Sector 4 si Sector 5 si in orasul Magurele judetul Ilfov.
Folosind serviciile scolii noastre, faceti o economie de bani si timp, datorita preturilor fara concurenta practicate si a bunei organizari a seriilor de cursanti.
Categorie: Scoli de soferi
Modifica descrierea

Pareri despre "Scoala de Soferi "Dinu" - Sebastian" (6)

palade dorin pe 07.07.2010 (16:12)

nimic

instructorul ne fura din timp mergem cu tot cu pauza pentru racirea motorului aproximativ o ora si cand i-am atras atentia a inceput sa tipe ca ce ca nu m-am uitat la ceas etc.. dupa 5 sedinte atat eu cat si sotia ne-am retras de la scoala desi platisem integral. nu recomand

keira pe 25.08.2010 (17:19)

Ai dreptate, Dorin.

1. Instructorii de la Dinu, Sebastian, iti fura din timp (ba mai fumeaza o tigara, ba mai stau la taclale intre ei...), in schimb se grabesc sa scape de tine la ora stabilita, fara ca sa mai recuperezi timpul pierdut.

2. Nu au rabdare cu elevii si nu par a avea niciun interes pentru ca tu sa inveti. (explicatii precare, interactiune redusa cu elevul, sictir evident)

3. Unele masini sunt vechi si foarte greu de folosit (mai ales de catre femei). Loganurile fara servodirectie sunt criminale. Atentie mare, doamnelor si domnisoarelor! Se trage de volan mai ceva ca de haltere din pornirea/virarea de pe loc. Se poate si pica la examen din cauza manevrarii dificile a unei masini proaste.

Nu mai platiti niciodata, cand va inscrieti undeva, suma integrala, chiar daca aveti bani.

v eugen florentin pe 10.06.2012 (03:37)

vreti instructor bun la dinu cautatil pe domnu vasile eu chiar nu stiam absolut nimic legat de masina si din a 4 sedinta cu el am invatat sa conduc are rabdare are tot ce ii trebuie unui instructor auto nu tipa la tine nu te grabeste absolut nimic eu cred ca este omu potrivit la locu potrivit depinde ce cautati voii dar va zic este extraordinar

Luminita pe 17.06.2014 (13:20)

Si eu tot cu domnul Vasile de la Dinu Am facut scoala. Si este un instructor extraordinar. Il recomand cu caldura si celui mai fricos viitor sofer. Are rabdare si mult talent.

Comenteaza
Lucian pe 21.11.2011 (08:41)

foarte receptiv instructorul care m-a indrumat spre a invata sa conduc autovehicule, atent, rabdator. nu mi-a furat nici un minut din timpul pe care l-am platit.
RECOMAND CU INCREDERE

florin pe 26.02.2012 (13:39)

scoala de soferi DINU este foarte buna si foarte rabdatoare instructorii sunt foarte buni nu inteleg de ce vorbiti asa ceva despre ei sunt rabdatori intelegatori si foarte priceputi in soferie recomand cu toata increderea scoala de soferi DINU

dobrin ana pe 17.04.2012 (14:42)

Eu sunt foarte multumita de aceasta scoala de soferi DINU. Am avut un instructor pe nume Costache Mihail, un instructor de nota10! Nu sa enervat niciodata in trafic, este foarte calm si explica pana intelegi. Recomand aceasta scoala de soferi.

.

Eu pe 06.06.2015 (17:56)

Costache ..tu esti ma? Iar te lauzi singur?

Comenteaza
Elena pe 05.09.2014 (11:16)

-

Stiu ca poate nu mai intereseaza pe nimeni acest subiect dar doresc a impartasi si eu experienta pe care am avut-o cu Scoala de Soferi Dinu.
M-am inscris initial la cea din Sebastian,examenele, cel psihologic si cel medical au fost admise in baza unei taxe si nu pe examinarea efectiva a candidatilor. Trecand peste acest aspect am fost la orele de legislatie care au decurs foarte bine.
Dupa orele de legislatie am inceput entuziasmata orele de condus.
Prima sedinta mi s-a prezentat masina( in termeni generali , nu ca as fi avut nevoie de mai multe detalii, avand in vedere ca sunt incepatoare ), a doua sedinta am fost bagata in trafic,cu spaima ca as putea calca vreun pieton mai speriat decat mine. A treia sedinta instructorul mi-a recomandat ca trebuie neaparat sa ma duc intr-un poligon ca sa ajung la acel nivel dorit de dansul.
Deoarece nu am gasit printre cunostinte o persoana care sa ma duca in poligon, am decis sa ma transfer la o alta sucursala a aceleasi scoli , un alt instructor.
Nu am inteles nimic din sendinta deoarece a fost toata un urlet , pumni in masina motivate de faptul ca de ce nu conduc cum zice dansul ( desi nu imi explicase cum doreste sa fac asta pentru a ma adapta la asta) .
Un alt minus mare este faptul ca desi o sedinta ar trebui sa tina 100 de minute, niciodata nu depaseste 60 de minute.
Dupa aceasta experienta am decis sa reziliez contractul cu intentia de a gasi un instructor care va putea sa inteleaga ca noi, incepatorii avem nevoie de rabdare si explicatii pentru a deveni viitori soferi.
Incep sa cred ca si taxele cerute de scoala sunt o mare caracterisitica de luat in considerare ( taxe mici- instructori nemultumiti, ore scurtate, lipsa de rabdare).

Multumesc,

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Scoala de Soferi "Dinu" - Sebastian"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat