Spring Time in Unirea Shopping Center

3.7
7 voturi / 5 pareri
Adresa:
Piata Unirii, nr. 1 Bucuresti
Telefon:
031 405.78.67
Web:
http://www.springtime.ro/
Modifica date de contact

Program "Spring Time"

Luni-Sambata: 9:00-22:00;
Duminica: 11:00-22:00. Modifica programul

Descriere "Spring Time"

Pana in anul 1992 in Romania conceptul de fast-food era nespecific culturii si stilului de viata romanesc.

Dupa deschidera primului restaurant Springtime, oamenii au incercat si au inceput sa indrageasca acest concept, odata cu schimbarea modului de viata, timpul liber devenind din ce in ce mai pretios.
Categorii: Fast Food, Pizza
Modifica descrierea

Pareri despre "Spring Time" (5)

ramona.star pe 02.08.2010 (09:55)

Despre Spring Time am numai cuvinte de lauda. Pizza este foarte buna, dintre toate, preferata mea e Pizza Regina. Oferte pentru toate gusturile si toate buzunarele si preparate delicioase, ambianta placuta.

mandrutaa pe 04.08.2010 (15:58)

Imi place ca aici gastesti cam tot ce ti-ar pofti inimioara de la salate fel de fel, shaorma, pizza evident care are fel de fel de oferte cu suc sau bere de obicei. Practic mananci si te si racoresti in aceiasi bani (e adevarat ca nu este tot timpul oferta).

Daca este sa fim pretentiosi tot pizza la cuptorul cu lemne este mai buna, dar pentru ceva rapid si mai ieftin merge si asta.

pupisori pe 08.08.2010 (12:02)

un fast food unde mananc des, atat pizza cat si alte preparate tip shaorma si burgeri.... a si sa nu uitam de acele salate delicioase!!!

ce nu imi place la ei este ca au inceput sa puna pret inclusiv la chifla de la salata care a fost gratis multi ani de zile, si mai rau, au inceput sa puna pret si la paharelul de ketchup....

Radu pe 15.06.2011 (08:57)

Saorma

Nu imi place ca se fumeaza chiar daca este semn de fumatul interzis.Fumatorii , majoritatea, cat si patronii de restaurante sint niste mari nesimtiti si inconstienti, fac rau celorlalti si nu le pasa.

Wzy pe 01.08.2011 (18:09)

Am numai cuvinte de lauda pentru acest Spring Time,in primul rand il avantajeaza pozitia, in centrul capitalei,apoi vine cu foarte multe oferte inventive pentru consumatori(de curand a fost o oferta cumparai o pizza la doar 10 lei si primeai un suc la alegere) si vreau sa specifica ca pizza de aici este chiar delicioasa,are un blat foarte pufos,am mancat si in alte parti dar a fost mult mai scumpa si incomparabila cu pizza de la Spring.Vin foarte des la Spring Time Unirea Shopping Center dupa cum am spus pentru pizza pe care o savurez dar si pentru locatie futurista si chiar chic.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Spring Time"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat