Stratula Mocanu & Asociatii

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Louis Pasteur 39 Bucuresti
Telefon:
021 211.16.53, 021 211.16.54, 021 211.16.55
Fax:
021 211.16.56
Web:
http://www.stratula.com/
Email:
office@stratula.com
Modifica date de contact

Program "Stratula Mocanu & Asociatii"

09:00- 17:30 Modifica programul

Descriere "Stratula Mocanu & Asociatii"

Strătulă Mocanu & Asociaţii este o firmă de avocatură din România ce s-a dezvoltat în foarte scurt timp de la înfiinţate, cu o dedicare ferma către valorile etice şi o practică semnificativă în domeniul dreptului afacerilor, care se concentrează pe un spectru larg de aspecte juridice din acest domeniu.

Prin asigurarea unei asistenţe juridice de înaltă calitate într-o mare diversitate de probleme juridice, firma noastră a dobandit, de la momentul înfiinţării sale în Septembrie 2006, un portofoliu respectabil de clienţi, atât locali cât şi internaţionali, câştigând astfel reputaţia pe care au dorit-o partenerii sai fondatori, cand au stabilit credo-ul profesional al “creării unei diferenţe”.

Avocaţii noştri au dezvoltat în timp o abordare juridica sofisticată, din perspectiva business-ului servit, punând un accent clar pe finalităţile economice ale clienţilor. Toate acestea au devenit posibile ca urmare a dobândirii unei profunde înţelegeri a afacerilor clienţilor noştri şi a particularităţilor industriilor lor în general, care ne permit să le oferim sfaturi juridice strategice, într-un mod eficient, de încredere şi discret.

Datorită experienţei dobândite în legătură cu mediul de afaceri internaţional, firma noastră poate oferi asistenţă juridica în două limbi străine: engleză şi franceză.

Abilităţile profesionale ale partenerilor noştri sunt împărtăşite şi susţinute de o echipă formată din avocaţi colaboratori ce au dobândit cunoştinţe teoretice şi practice profunde, sofisticate, în concordanţă cu angajamentul firmei noastre de a oferi serviciile integrate de primă clasă la care ne-am angajat când am infiintat SM&A. Structura firmei şi implicarea directă a avocaţilor parteneri reprezintă atribute cheie în asigurarea responsabilităţii şi a coordonării perfecte a fiecărui proiect încredinţat.

Toate aceste abilităţi sunt, de altfel, pârghiile ce ne permit să rămânem fideli unui alt credo profesional care ne guvernează activitatea, acela de a stabili standardele.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Stratula Mocanu & Asociatii"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat