Teatrul Act

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Calea Victoriei 126 Bucuresti
Telefon:
021 310.31.03
Email:
info@teatrulact.ro
Modifica date de contact

Descriere "Teatrul Act"

Teatrul ACT este primul teatru independent, de proiecte, din Romania, deopotriva producator de spectacole, coproducator si scena gazda, respectiv promotor de actiuni culturale (lansari de carte, de numere ale revistelor culturale, emisiuni radiofonice, intalniri pe teme sociale, intalniri cu personalitati ale vietii culturale nationale si internationale, ateliere de creatie pe diverse teme) - toate in incercarea de a-si diversifica oferta si de a-si atrage fideli din toate mediile, oferindu-si cu intelepciune spatiul pentru orice exercitiu de cultura bine intentionat si de calitate.

Printre primii sustintori ai Fundatiei ii mentionam pe: Tom Cruise, Richard Eyre, Tom Stoppard, Dame Diana Rigg, Dame Judi Dench, Alan Bates, Alan Rickman, Ian Holm si Liviu Ciulei, iar printre membrii fondatori ai Fundatiei se numara: Marcel Iures, Alexandru Dabija, arh. Octavian Neculai, Marina Constantinescu, Felicia Craciun, Doina Levintza si Alexandru Darie.
Categorie: Teatre
Modifica descrierea

Pareri despre "Teatrul Act" (1)

irinuss pe 02.12.2009 (18:15)

Cel mai bun teatru din Bucuresti! O sa va surprinda cu piese care se joaca pe marile scene ale lumii si cu abordarea absolut spectaculoasa. Pacat ca am doar 5 stele.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Teatrul Act"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat