Trattoria Pizzeria Ischia

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bd. Barbu Vacarescu, nr. 73, sector 2, Bucuresti Bucuresti
Telefon:
021 252.61.00, 0731 74.67.38
Fax:
0402 12.52.61
Web:
http://www.trattoriaischia.ro
Modifica date de contact

Descriere "Trattoria Pizzeria Ischia"

Ischia este o insula in Marea Tirena, situata in Golful orasului Napoli, intre Vezuviu si insula Capri. Datorita vegetatiei sale dense este numita si insula Verde. Cu peisaje unice, de o frumusete deosebita, Ischia a devenit inca din cele mai vechi timpuri o destinatie turistica foarte importanta.

Trattoria Ischia din Bucuresti aduce prin fratii Iudean retete traditionale respectate cu rigurozitate . Atat preparatele din bucatarie cat si pizzele au un gust deosebit. Pizza facuta pe vatra in cuptor cu lemne este facuta dupa o reteta napoletana veche de sute de ani.

Razvan, unul din fratii Iudean a invatat tainele pizzei de la unul din cei mai vechi si mai faimosi pizzari din Napoli si a ajuns chiar si pe paginile ziarelor din Napoli cu articole dedicate lui, cu titlul: “Razvan, un pizzar napoletan de origine romana”

Pe terasa noastra dar si in caracteristica sala, veti beneficia de serviciul personalului condus de Adi Iudean, un maître cu o experienta greu de gasit intrun restaurant din Romania, avand pe langa experienta acumulata pe insula Ischia si experienta avuta ca chef de rang intr-unul din cele mai exclusiviste restaurante din Europa si din lume, clasificat cu DOUA STELE MICHELIN.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Trattoria Pizzeria Ischia"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat