Triumph in Plaza Romania

4.4
4 voturi / 4 pareri
Adresa:
Bulevardul Timisoara nr. 26 Bucuresti
Web:
http://www.triumph.com/...
Modifica date de contact

Descriere "Triumph"

Marca Triumph este folosita de peste 100 de ani si firma continua calea dezvoltarii constante în noul mileniu. Multe magazine Triumph sunt deschise în orasele importante din Europa. Prezenta în Asia, India în particular, este întarita cu retele de vânzare în Mumbai, Chennai, Delhi si Bangalore. În 2001, în Europa de Est, este deschisa o fabrica cu tehnologie de ultima ora la Dunaujvaros, Ungaria.
Modifica descrierea

Pareri despre "Triumph" (4)

cristina.eric pe 20.06.2010 (09:43)

produsele sunt de forte buna calitate si mereu mi-am gasit exact ce am cautat indiferent de ocazia avuta. Sunt modele atat pentru purtare zilnica cat si pentru ceva special...

feerie pe 20.06.2010 (10:26)

Ce imi place la lenjeria Triumph este confortul. Calitatea lenjeriei Triumph este practic cea care te face sa te simti ca intr-o a doua piele. Cat despre magazin nu as putea sa va dau foarte multe detalii (asta pentru ca articolele de lenjerie m-au captivat cu totul inca din momentul in care am intrat): am fost tratata corespunzator si preturile mi s-au parut ok.

roxanagl pe 22.06.2010 (19:03)

Imi plac lengeriile intime de la Triumph...sunt sexy...si mereu cand intru in magazin imi ia ceva timp pana ma hotarasc ce sami cumpar :) preturile sunt accesibile si recomand tuturor sa incerce.

modificat de roxanagl pe 22.06.2010 (19:24)

jeaninne pe 26.06.2010 (12:42)

Este intradevar un magazin in care poti gasi cam orice iti doresti in materie de lenjerie intima. Personal imi place faptul ca dantela de calitate este nelipsita din orice colectie a lor.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Triumph"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat