Villa Rodizio

4.0
3 voturi / 1 parere
Adresa:
Strada Ion Luca Caragiale 32 (in imediata apropiere a Parcului Gradina Icoanei) Bucuresti
Telefon:
0755 04.14.80, 0745 32.28.62
Web:
http://www.villarodizio.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Villa Rodizio"

Rodizio Garden v-a pregatit in aceasta vara un meniu usor, sanatos si recomandabil pentru dupa-amiezile calduroase de vara. Situata in centrul Bucurestiului, in zona Gradina Icoanei, Rodizio Garden iti ofera un cadru ambiental placut si confortabil, unde vei invata ce inseamna sa mananci bine si sa te bucuri de cateva momente de relaxare si de buna-dispozitie.

Pretul unui meniu este doar 18 lei si include: ciorba, fel principal, desert si chifle. Mai mult decat atat, daca alegi sa iei masa impreuna cu prietenii sau colegii de birou primesti bautura gratis (apa plata/ minerala), meniu disponibil intre orele 12:00-16:00.

Pe langa un meniu accesibil, va oferim si un cadru relaxant, in care sa profiti din plin de pauza ta de masa. Gradina, atent decorata cu plante exotice, iti ofera spatiul propice savurarii preparatelor casei, intr-o atmosfera calda, departe de vacarmul orasului. Cu o capacitate de peste 250 de persoane, locatia pasteaza o parte din aerul regesc al cladirii si din eleganta aristocratica din secolul al-XVIII-lea.

O alta surpriza pe care am pregatit-o special pentru voi este cuptorul cu pizza. Situat in imediata apropiere a barului, maestrii pizzeri va vor prepara pe loc unul dintre cele 5 sortimente de pizza. Asadar, daca doriti sa luati o gustare inainte de masa de pranz puteti incerca Pizza Mediteraneeana, Pizza Prosciutto Crudo, Pizza Vegetariana sau Pizza Rodizio.

Rodizio Garden este locul pe care il alegi nu doar pentru meniul variat ci si pentru business meetinguri, pentru o intalire cu prietenii, pentru organizarea evenimentelor importante din viata ta (private & corporate events).

Rezervari: 0755.041.480 / [email protected]
Modifica descrierea

Pareri despre "Villa Rodizio" (1)

mirela matei pe 07.03.2011 (11:55)

La viila rodizio mi-a placut mult mincarea, prezentarea preparatelor si servitul .Am fost de curind la un botez , si ma impresionat locatia si stilul original al decorului , este un loc mai special, unde te poti simtii bine am sa incerc,un meniu de prinz! suna tentant!

pare cam sobru si intunecat ! pe langa noblete are nevoie de veselei si gingasie, care sa-i dea mai multa viata!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Villa Rodizio"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat