You&Me-Plaza in Plaza Romania

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul Timisoara nr. 26 Bucuresti
Telefon:
0727 22.32.89
Web:
http://www.youandme.ro
Modifica date de contact

Descriere "You&Me-Plaza"

De la coliere si inele, la ceasuri si ace de cravata, la You&Me gasesti tot ce-ti trebuie pentru a-ti completa propria tinuta sau a face un cadou inspirat. Vrei sa fii sobru si elegant, vrei sa fi trendy?...

Perfect! La You&Me gasesti exact ce-ti trebuie! Vrei sa-i faci un cadou iubitei sau vrei sa-ti faci tie o bucurie, e aniversarea casatoriei sau ziua sotului si nu stii incotro sa o apuci?... Ei bine, cel mai sigur, mergi la You&Me. Ai o intalnire de afaceri, e ziua sefului, mergi in vizita la prieteni, ai organizat un eveniment si vrei sa le pregatesti o surpriza participantilor? Nu vei gasi un sprijin mai bun precum cel de la You&Me!

You&Me este un brand al carui nume extrem de inspirat sugereaza cel mai bine spiritul in care a fost creat si in care este condus. Este cel mai bun prieten al tau. Este in acelasi timp o semnatura care va spune in numele tau, celui de langa tine, ca va puteti baza unul pe altul, ca intalnirea voastra nu e o intamplare de moment, ci reprezinta un adevarat parteneriat, indiferent ca e de afaceri sau de dragoste.

Printre brandurile pe care le veti gasi la You&Me se numara: Zoppini, Makuti, Zable, Manuel.Zed, Laura Bellini, Alexander Gliwinski etc.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "You&Me-Plaza"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat