Cellini

4.7
3 voturi / 2 pareri
Adresa:
Iulius Mall, str. Alexandru Voida Voievod, nr. 53-55 Cluj Napoca
Telefon:
0364 41.76.65
Web:
http://www.cellini.ro/...
Modifica date de contact

Descriere "Cellini"

Multe din colectiile Baraka` se inspira din domeniul mecanicii, dand nastere unor bijuterii cu personalitate, cu un trend usor de identificat: tehnica precisa, axe rotunde elaborate care dau un aer de forta si atractivitate acestor colectii, liniile disegn-ului modern si esentialist, sobru si elegant.

O bijuterie Baraka este conceputa special pentru barbati cu gusturi rafinate, impletind eleganta unor materiale pretioase, aur si diamante in opozitie cu otel si cauciuc.

Atunci cand doresti sa faci un cadou special persoanei iubite ai la dispozitie linia de bijuterii pentru barbati baraka, inele, bratari, butoni, cruciulite.

Indiferent de ocazie, o bijuterie Baraka isi are locul pe lista de cadouri de sarbatori, Paste, Craciun sau onomastica.

De asemenea, iscusita imbinare de materiale pretioase: aur, diamante si altele mai tehnice precum: otel si cauciuc este unul dintre elementele care au adus succes brand-ului Baraka` pe care va invitam sa-l descoperiti alaturi de Cellini.
Modifica descrierea

Pareri despre "Cellini" (2)

AlinaAndreea01 pe 15.01.2010 (10:16)

Au bijuterii f frumoase.

Klaudia227 pe 27.03.2010 (11:47)

Daca vrei o bijuterie de colectie Baraka , Mauboussin sau Calvin Klein du-te la Cellini. Au modele deosebite atat pentru femei cat si pentru barbati, preturile sunt putin cam piperate dar fiecare bijuterie isi merita banii. Am vazut ca au si Gift carduri cu valoare fixa. Reduceri inca nu am prins la Cellini, nici nu cred ca au, poate atunci o sa cumpar mai multe :)

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Cellini"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat