Gradina Olimp

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Sos. Bucium nr.147 Iasi
Telefon:
0788 59.76.98
Web:
http://gradinaolimp.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Gradina Olimp"

Situata pe dealul Paun, vis-a-vis de Vila Greierul, lânga castanii seculari si padurea Bucium, Gradina Olimp va ofera un loc de relaxare si distractie exclusiv pentru dumneavoastra.

Va invitam, indiferent de vârsta sau anotimp, sa petreceti alaturi de cei dragi momente de buna dispozitie si liniste în aceasta "gradina secreta" care va va încarca cu energie si optimism.

Gradina Olimp va propune un mod de petrecere a timpului liber lipsit de personaje artificiale, plastic sau decoruri stridente, fara "face painting" ori zâne, clovni si prieteni angajati cu ora. Aici puteti sa va jucati cu copiii, sa va apropiati de ei, sa va bucurati de prieteni adevarati sau sa meditati într-un decor natural autentic beneficiind în acelasi timp de tot confortul si avantajele amenajarilor.

Gradina Olimp va pune la dispozitie o terasa închisa cu 30 de locuri, minibucatarie-bar si gratar astfel încât sa va puteti organiza dupa preferintele proprii, petrecerea. De asemenea am amenajat un ring de dans si o terasa exterioara de unde puteti admira Iasul. Locul de joaca si relaxare se întinde pe 950 mp si este plantat cu brazi argintii. Am amenajat si o gradina acvatica cu irisi si nuferi în care puteti observa pestii ai broastele testoase.
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gradina Olimp"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat