Gradinita cu program prelungit Nr. 29

5.0
1 vot / 4 pareri
Adresa:
Str. Vladiceni Nr. 66 Iasi
Telefon:
0232 26.84.39
Modifica date de contact

Descriere "Gradinita cu program prelungit Nr. 29"

Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Pareri despre "Gradinita cu program prelungit Nr. 29" (4)

kati-andreea pe 23.03.2011 (21:41)

Foarte buna !

marcu iulia pe 09.01.2012 (19:34)

au personal calificat doamnele sunt f dragute si iubesc copii,sunt ff multumita incepand cu educatua si terminand cu mancarea care se serveste.

nu am nimic de reprosat,sincer.

gradinaru ilie pe 09.03.2012 (19:19)

absolut nimica nusi fac datoria

nu sunt multumit de gradinita nr 29 de oarece incalca regulamentul nusi fac datoria si nu educ copii sunt lasati de caul lor lipseste personalu si fac programul dupa cum vor ei dupa 15 30 nu mai gasesti personal calificat decat numai ingrijitoarele si copii sunt lasati de capul lor nu respecta organigrama deloc

parvu daniela pe 19.12.2013 (17:37)

Este adevarat ca educatoare sunt lipsite de bun simt, isi fac singure programul si isi bat joc de copiii nostrii. Pt. masa platim cate 12 lei pe zi, dar laptele de dimineata e indoit cu apa si li se serveste doar cate jumatate de banana. Iar cu programul de pe perioada verii, doamnele "nu isi strica concediul ca sa vina sa imi pazeasca copilul"(asa cum s-au exprimat), desi este de datoria lor, de vreme ce ministerul a creat un asemenea program. Dar de vina este directoarea care permite asemenea comportament si chiar il incurajeaza.

ana maria pe 10.01.2014 (14:37)

Probabil aveti dumneavoastra mai mult bun simt daca vorbiti asa de persoanele care se ocupa de educatia copilului dumneavoastra 8 ore pe zi ;de fapt ele sunt niste "magarite",nu?
Meniul este facut sub stricta supraveghere de catre un medic si o asistenta, iar cand doriti ,puteti sa luati proba de lapte sa o verificati; jumatatea de banana (mare) este desertul de la masa de pranz ,nu vi se pare prea mult o banana intreaga dupa 2 feluri de mancare?
O banana intrega este suplimentul de la ora 16 care variaza : iaurt cu biscuiti,mar cu biscuiti ,produse de patiserie ,etc
Dumneavoastra ati renunta la zile din concediu de odihna ca sa veniti la servici ?Legea invatamantului este aceeasi pentru toate formele de invatamant nu este "program special "pentru gradinite http://legeaz.net/text-integral/ordin-5559-2011-norme-efectuare-concediu-odihna-personal-didactic-invatamant
(1)Cadrele didactice din învăţământul preuniversitar beneficiază de dreptul la concediul de odihnă anual cu plată, cu o durată de 62 de zile lucrătoare, în perioada vacanţelor şcolare.
2)În situaţia rechemării, unitatea/instituţia are obligaţia de a suporta toate cheltuielile cadrului didactic şi ale familiei sale, necesare în vederea revenirii la locul de muncă, precum şi eventualele prejudicii suferite de acesta ca urmare a întreruperii concediului de odihnă. Cadrul didactic beneficiază, în acest caz, cel puţin de rambursarea cheltuielilor de transport şi a cheltuielilor legate de efectuarea concediului de odihnă în altă localitate, echivalentă cu sumele cheltuite pentru prestaţia de care nu au mai putut beneficia din cauza rechemării.


Detalii: http://legeaz.net/text-integral/ordin-5559-2011-norme-efectuare-concediu-odihna-personal-didactic-invatamant

Bogdan pe 13.09.2016 (15:47)

Prima zi de gradinita: Am intrebat-o pe directoare(educatoarea la 15:20 era plecata) cum s-a comportat fata si daca au fost probleme. Raspuns: Nu a plans deloc, totul a fost foarte bine. Am luat fata acasa si la baie am observat ca e plina de zgarieturi, Noaptea s-a trezit toata tremurand stringand: "Auu, ma bate". O ora am stat amandoi sa o linistim. Nu am reusit sa scoatem de la ea ce s-a intamplat. S-a suit in pat ghemuita si plangand a adormit. Fata mea pana in noaptea respectiva, nu a dormit ghemuita de la 6 luni.
A doua zi de gradinita: Am intrebat ce s-a intamplat, de unde provin zgarieturile. Educatoarea ca nu s-a intamplat nimc. I-am povestit ce s-a intamplat noaptea, si s-a atacat instant incepand istericalele. Bine-nteles ca si eu am ridicat tonul. Apare educatoarea, o persoana mai in varsta ca mama mea care mai are 2 ani pana la pensie, care era impopotonata ca de nunta, cu gheare ce nu pot sa le spun altfel. Fata plangand(normal in primele zile de gradinita) vrut sa fie luata in brate. Mi s-a spus ca nu se face asa ceva. Am lasat-o jos incercand sa merg dupa regulile lor. Fata a incercat sa se duca in brate la educatoare. Aceasta pe un ton foarte indignat: "Eu sunt aici sa va educ nu sa va tin in brate". Nu a facut nici un efort sa o calmeze pe fata.Chiar si-a intors spatele si a plecat. Directoarea a continuat istericalele, printre care mi-a tipat sa imi iau copilul sa il duc unde vreau. De parca ea are vre-un drept sa spuna ce copii vin sau nu la "gradinita ei". La ora 12:30 a fost sotia sa o ia pe fata, avand in vedere ca eram ingrijorati, si am zis sa o luam totusi dupa mancarea de pranz sa vedem cum se comporta. A intrat in gradinita fara sa o intrebe nimeni de nimic. A ajuns sus, copii de la grupa mica(grupa fetei) mancau pe hol. Da, pe holul in care dimineata parintii intra de peste tot din oras cu tot praful din oras. Intrebate daca acolo mananca si dimineata(poate au avut timp sa spele si sa dezinfecteze pana la amiaza), raspunsul a fost "Normal, unde altundeva, ca sunt ceilalti copii mai mari in salile de mese." Acum cum mancau dragii nostri copii: Cu un telefon pus pe youtube, cu nush ce desene animate. Binenteles ca nici un copil nu manca, ci se chinuia sa vada chichineata de ecran. Educatoarea nu era in timpul mesei, era doar directoare care statea de vorba intr-un colt cu o alta "Doamna" pe cand o singura ingrijitoare se chinuia sa ajunga la toti copii sa le bage ceva in gura. Binenteles ca farfuriile erau aproape pline, si ingrijitoarea le dadea un "al doilea desert" un jeleu in forma de felie de portocala acoperit cu zahar(le stiti din toate magazinele, alea care si ca adult te chinui sa le mesteci, si sunt doar apa colorata cu zahar, guma, si E-uri cat incape). Si mai sus "Doamna" ana maria spune ca un medic si-a dat acordul sa li se dea asa ceva la masa. Poate legea spune multe in Romania, dar nu inseamna ca mai e si urmata.
Asta e experienta mea cu gradinita nr 29.
Pozele de pe facebook cu iarba nu stiu cand au fost facute, dar va spun ca in prima zi in parcul de joaca nu era nimic verde, iar muncitorii trageau de o betoniera si niste cauciucuri de camion sa le ascunda in spatele cladirii.

Comenteaza
marcu iulia pe 18.06.2012 (11:10)

recomand gradinita cu pp nr 29 tuturor parintilor care doresc sa-si lase copilul in siguranta cat ei sunt la servici.Sunt foarte multumita ,eu am fetita care merge la scoala din septembrie si timp de 4 ani a frecventat aceasta gradinita la program prelungit sunt extrem de multumita de modul de predare a doamnelor educatoare si copilul meu niciodata nu a spus ceva neplacut la adresa cuiva din personal.Sincer tot respectul pt tot personalul.

nu am absolut nimic de reprosat

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Gradinita cu program prelungit Nr. 29"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat