Hotel Bellaria

5.0
2 voturi / 3 pareri
Adresa:
Sos. Bucium nr. 7 Iasi
Telefon:
0232 23.38.70, 0332 44.08.11
Web:
http://www.bellaria.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Hotel Bellaria"

Bun venit in Universul culinar marca Bellaria! Multitudinea optiunilor din meniuri, prospetimea preparatelor, dar si naturaletea ingredientelor utilizate fac din restaurantele Bellaria alegerea inspirata pentru mic dejun, pranz, cina sau alte gustari dintre mese absolut delicioase. Echipa de bucatari, supervizata indeaproape de maestrul artei culinare Petrisor Tanase, are ca singur obiectiv oferirea de inimitabile savori si memorabile arome. Pofta buna!
Modifica descrierea

Pareri despre "Hotel Bellaria" (3)

crissintibun pe 19.01.2010 (16:57)

Am fost la complexul Bellaria pentru prima oara acum aproape 2 ani, in 2008 la nunta verisoarei mele. Cu aceasta ocazie am putut vedea si cum arata o camera de la acest hotel de 4 stele, eu locuind in Iasi nu prea am aceasta ocazie si am ramas impresionata de cat de modern era amenjat totul, cata atentie la cele mai mici detalii. Ei au avut o nunta mica, de vreo 60 de persoane si au ales optiunea Rustic, mancare a fost delicioasa. De atunci mergem cam o data de doua ori pe luna. Ce imi place e ca intre orele 12-18 au reducere 20 la suta la tot ce e in meniu inclusiv bauturile.

CRISSINTIRAU pe 12.04.2010 (15:26)

Haiiii lasaaa ce-ti mai place. De unde esti de la Bellaria, te plateste atat de bine Dl. Soranescu de ii faci atata reclama, sau te-a ameninta ca nu au clienti si nu pot sa te plateasca. Cunoasti foarte bine toate amanuntele (reducerile... etc) si ti-ai dat si un nume sugestiv (probabil esti de la marketing) crissintinbun Lasa-neeeeeee, lasa-neeeeee. Sunte-ti DISPERATI.

cristina.badea pe 12.04.2010 (15:34)

=)) Genial nume ti-ai ales =))

Comenteaza
topgear pe 14.06.2010 (11:39)

Bellaria si-a mai pierdut din renume de-a lungul vremurilor...dupa ultimul scandal cu mancarea infestata de la banchet , mai mai ca nu-mi mai prezinta incredere ....pacat de investitie , hotelul arata bine chiar daca mai e mult pana departe si restaurantele sunt unice in Iasi dupa parerea mea .....dar lucram cu oameni si ei intotdeauna ne vor trage in jos...

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Hotel Bellaria"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat