Benvenuti - Complex Central Plazza

3.5
3 voturi / 3 pareri
Adresa:
Strada Teiuleanu nr. 48 Pitesti
Telefon:
0348 80.73.65
Web:
http://www.benvenuti.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Benvenuti - Complex Central Plazza"

Incaltaminte si marochinaria de foarte buna calitate si intotdeauna din cele mai bune colectii ale partenerilor traditionali italieni reprezinta secretul succesului magazinelor Benvenuti.Selectate cu maxim de profesionalism din cadrul celor mai prestigioase expozitii de profil din lume, adica cele de la Milano si Riva del Garda, produsele din magazinele Benvenuti intrunesc conditiile pe care le doresc clientii nostri:calitate exceptionala datorata atat materialelor foarte bune, cat si modului atent de fabricare
.
Modifica descrierea

Pareri despre "Benvenuti - Complex Central Plazza" (3)

anda70 pe 22.01.2010 (23:59)

Am o pereche de sandale de la Benvenuti si sunt foarte incantata de calitatea lor.Au fost cam scumpe dar sunt foarte frumoase si deosebite ca model.Au multe produse moderne si unele chiar nu sunt la preturi mari.

bwghy pe 13.04.2010 (19:09)

este un magazin util, cu incaltaminte totusi buna, dar nu mi se pare ca practica corect politica de reducere a preturilor. am gasit in Bucuresti, in perioada reducerilor aceeasi pereche de botine la un pret de 3 ori mai mic, in Pitesti nefiind reduse. nu e acelasi brand? de ce nu practica aceleasi preturi?

Andrada pe 22.10.2011 (23:50)

De la Benvenutti mi-am achizitionat o pereche de botine foarte frumoase dar si comode in acelasi timp. Avand unele probleme cu numerele, am observat bucuroasa ca au adus si numere extreme, adica exact ceea ce imi trebuia, nr 34. N-am mai stat pe ganduri si mi-am cumparat botinele constatand calitatea si comoditatea cu care merg cu ele. Sfatuiesc pe oricine vrea sa investeasca intr-o pereche de botine/sandale si alte articole de incaltaminte sa vina, sa se uite si cu siguranta va gasi ceva pe placul sau! Eu, sunt foarte multumita.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Benvenuti - Complex Central Plazza"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat