Restaurante pe langa "Restaurant Yoshi - Sushi & Teppanyaki" in Centrul vechi / Bucuresti

Rezultatele 21-30 din 157
2 voturi / 1 parere

KFC Beldiman

Categorie: Fast Food

Strada Regina Elisabeta, nr. 23 (vis a vis de Cercul Militar, colt cu strada Beldiman)
Tel: 021 316.99.98, 0751 19.04.49

In sfarsit un KFC in care functioneaza toate casele si nu mai trebuie sa stai o ora la coada. Pacat ca la orele de varf n-ai loc la masa. Altfel e...

KFC Beldiman

Strada Regina Elisabeta, nr. 23 (vis a vis de Cercul Militar, colt cu strada Beldiman)

Cafe Bar Jos Palaria

Strada Toma Caragiu, Nr. 3, Bucuresti, Romania
Tel: 021 311.34.56

Cafe Bar Jos Palaria

Strada Toma Caragiu, Nr. 3, Bucuresti, Romania

InFusion Coffee & Bistro

Categorii: Cafenele, Internationala

Strada Toma Caragiu
Tel: 0754 20.39.26

InFusion Coffee & Bistro

Strada Toma Caragiu

Trattoria Verdi (Universitate)

Categorie: Italiene

Strada Ion Ghica
Tel: 021 313.34.17, 0736 21.79.99

5 voturi / 7 pareri

Spring Time Academiei

Categorii: Fast Food, Pizza

Strada Academiei, nr. 3 - 5
Tel: 031 405.78.67

Ma calca pe nervi acest Spring Time fiindca mereu ies de aici mirosind a mancare de zici ca am gatit eu.

Spring Time Academiei

Strada Academiei, nr. 3 - 5

Descopera adrese utile din zona ta pe telefonul tau mobil pe city.eva.ro/mobile

Restaurant Bellini (Universitate)

Categorie: Italiene

Ion Ghica, nr. 2
Tel: 0721 76.55.55

3 voturi / 3 pareri

Red Lion

Categorii: Cluburi si Baruri, Pizza

Strada Academiei nr. 1
Tel: 021 315.15.26

Imi place la Red Lion ca au si alt fel de preparate, nu numai pizza si paste. Preturile sunt acceptabile, atat la felurile de mancare cat si la...

Red Lion

Strada Academiei nr. 1

Blanduziei

Strada Academiei, nr. 2
Tel: 021 315.28.12

Blanduziei

Strada Academiei, nr. 2

Prod Pro

Categorie: Romanesti

Strada Academiei, nr. 2
Tel: 021 320.72.88

Prod Pro

Strada Academiei, nr. 2

Cristi Cafe

Categorii: Cluburi si Baruri, Pizza

Strada Eforie, nr. 2
Tel: 021 312.48.44, 0740 30.20.66

Cristi Cafe

Strada Eforie, nr. 2