BoConcept in Baneasa Shopping City

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1 Bucuresti
Telefon:
021 310.64.19, 0720 33.33.50
Web:
http://www.boconcept.com/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "BoConcept"

L-S 10:00-21:00; D 10:00-20:00 Modifica programul

Descriere "BoConcept"

Anul acesta BoConcept România a împlinit 10 ani, iar designerii interiori de la showroom-ul din Băneasa au făcut până acum numeroase proiecte de amenajare, transformând de-a lungul anilor multe case în exemple perfecte ale stilului urban contemporan. Pe baza unei simple schițe, specialiștii BoConcept vă pot realiza un proiect personalizat de amenajare a locuinţei, biroului sau spaţiului comercial.

Bazele conceptului de design scandinav s-au cristalizat în anii ’50 și tot atunci a luat naștere și BoConcept în Danemarca, devenind între timp un sinonim pentru design-ul scandinav de calitate.

Dincolo de mobilier și accesorii, BoConcept oferă un răspuns la nevoia de design și funcționalitate și le îmbină armonios într-un concept integrat. Bo în limba daneză înseamnă viață, iar specialiştii noştri sunt pregătiți să vă ofere soluții de amenajare personalizate și adaptate stilului de viață pe care vi-l doriți.

BoConcept are 250 de magazine în 60 de țări din întreaga lume și, oriunde ar fi, angajamentul danezilor este același: lumea se învârte în jurul oamenilor și a nevoilor lor. De la unele dintre cele mai mari locuințe din lume, până la garsoniere cochete de câțiva metri pătrați, design-ul Bo este conceput pentru a fi cât mai versatil. Cu mândrie, BoConcept își asumă în întreaga lume misiunea care i-a devenit și motto: We make the most out of your space!
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "BoConcept"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat