Fleximo in Baneasa Shopping City

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1 Bucuresti
Telefon:
0402 13.10.64, 1740 72.73.33
Web:
http://www.fleximo.ro/
Email:
sales@fleximo.ro
Modifica date de contact

Program "Fleximo"

L-S 10:00-21:00; D 10:00-20:00 Modifica programul

Descriere "Fleximo"

Fleximo a ridicat standardul în materie de mobilier și accesorii pentru copii şi cuprinde o colecţie amplă de produse pentru bebeluşi, juniori şi adolescenţi. Conceptul de la care a pornit Fleximo este lipsa compromisurilor, atât în ceea ce privește calitatea produselor, cât și în ceea ce privește calitatea serviciilor furnizate. Astfel am creat o lume în care nu exista jumătăți de măsură, iar produsele sunt selectate dupa criterii ce țin de calitatea materialelor folosite, sustenabilitate, siguranță, dar și de impactul asupra copiilor și asupra mediului înconjurăttor.

Tot mobilierul este finisat cu lacuri non-toxice pe bază de apă, fără formaldehide, solvenți sau coloranți toxici şi toate produsele îndeplinesc standardele europene de calitate și siguranță pentru cei mici și sunt aprobate și certificate de către forurile internaționale specializate.

Showroom-ul FLEXA din Băneasa s-a deschis în anul 2009 și a continuat firesc cu extinderea gamei de produse pentru a acoperi toate nevoile de amenajare, extinzându-se în final și online, pe www.fleximo.ro.

Danezii de la FLEXA au o tradiție de peste 40 de ani în producția de mobilă și accesorii pentru copii și dezvoltă soluții complete pentru camera celor mici ținând cont de nevoile acestora și de faptul că odată ce cresc gusturile și aspirațiile lor se schimbă. Din acest motiv, mobilierul FLEXA crește împreună cu ei, folosind conceptul de modularitate în cele mai ingenioase moduri.

Cu trei fabrici și peste 140 de showroom-uri deschise în Europa, danezii lucrează îndeaproape cu specialiști din diverse domenii și dezvoltă produse cu un design contemporan, sigure, practice, prietenoase cu mediul și croite după nevoile copiilor.

De mai bine de șase ani, designerii interiori de la showroom-ul FLEXA din București au făcut sute de proiecte de amenajări și au fost primiți cu căldură în casele unde răsună râsul celor mici. Pe baza unei simple schițe de cameră, specialiștii FLEXA vă pot realiza un proiect personalizat și adaptat atât nevoilor și vârstei celor mici, cât și spațiului și bugetului avut la dispoziție.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Fleximo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat