JPB in Mega Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Pierre de Coubertin, nr. 3-5 Bucuresti
Telefon:
021 795.59.11
Email:
megamalljpb@gmail.com
Modifica date de contact

Program "JPB"

L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "JPB"

Societatea JPB Trade SRL este cel mai important importator și distribuitor de produse din tutun, țigări de foi, pipe și alte accesorii pentru fumători, cu o experiență pe piață de 19 ani, având și magazine proprii de prezentare și comercializare în cele mai importante orașe din țară.

Ne puteți găsi în: București, Timișoara,Cluj, Râmnicu Vâlcea,Ploiești,Constanța.

În magazinele JPB se găsesc produsele celor mai prestigioși producători cuprinzând o gamă variată de țigări de foi ale mărcilor de notorietate precum: Habanos, Flor de Copan, Santa Damiana, Don Diego, Flor de Selva, Villiger, Toscano, Ashton, Henri Wintermans, Bentley, din țări precum Cuba,Republica Dominicană, Honduras, Nicaragua Statele Unite ale Americii, Elveția, Olanda, Germania, Italia. Alte produse sunt tutunul pentru pipă, tutun de rulat cât și alte accesorii necesare fumătorilor, cele mai căutate branduri fiind: Alfred Dunhill, Savinelli, Stanwell, Butz-Choquin,Colibri, Mastro de Pajă, Bentley, etc.

De asemenea, cumpărătorii mai pot alege și dintr-o gamă exclusivistă de Scotch Whisky al renumitului brand Macduff Ltd. Scotland, și anume Islay Mist, Laudera€™s, Grand Macnisch precum și din câteva varietăți rare de Single Malț Whisky, produs în cantități limitate ale casei Cumbrae Supply Co. Ltd.
Categorie: Mini-market
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "JPB"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat