Le Chatelard 1802 in Mega Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Pierre de Coubertin, nr. 3-5 Bucuresti
Telefon:
0770 93.02.38
Web:
http://www.facebook.com/...
Email:
vanzari@savonnerie.ro
Modifica date de contact

Program "Le Chatelard 1802"

L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "Le Chatelard 1802"

Încă de pe vremurile ce-au urmat Revoluției Franceze, în Drome Provencale, familia noastră cultiva Lavandă de Provence, Fabrica uleiuri Esențiale veritabile și Săpunuri Naturale de Marsilia.

Odată cu deschiderea Mega Mall în București, Le Chatelard 1802 inaugurează primul magazin în afara Franței, în București, o premieră internațională ce aduce și în România experiența de secole, acel ‘’Savoir Faire’’ care vine din lunga ‘’ Histoire de Savoir Vivre ‘’ ce caracterizează Regiunea Provence.

Produse cosmetice fără parabeni, parfumuri adevărate pe bază de uleiuri esențiale veritabile, atât colecția tradițională Le Chatelard 1802 cât și cea nouă, într-o prezentare modernă, vă oferă produse naturale fără concurență, variate și accesibile, pentru răsfățul simțurilor dvs.

În prezentare seturi cadou exclusiviste, cât și în ambalaj inmdividual, Săpunurile Naturale de Marsilia, împreună cu Florile de Lavandă Naturale de Provence vă vor încânta și răsfață pielea și vă vor relaxa într-un mod unic și plăcut cu parfumul și proprietățile lor, împrietenindu-se definitiv cu pielea dvs.

Parfumurile Le Chatelard 1802, pe bază de uleiuri esențiale naturale vă vor crea un ambient de poveste, uimindu-vă prietenii pe care-i veți primi în vizită sau cărora le veți oferi cadou produsele din gamă noastră : Ape de Toaletă, Parfumuri Ambientale, Lumânări Parfumate, Uleiuri de Masaj.

Odată ce veți cunoaște calitatea produselor cosmetice naturale Le Chatelard 1802 și minunată lavandă cultivată în Provence, va garantăm că veți rămâne încântați de acestea : Atenție, dezvoltă dependența ! Calitatea unui produs cosmetic natural adevărat, acum, mai mult decât accesibilă oricui!

Nici cei mici nu sunt uitați în primul magazin Le Chatelard 1802 din România ! Pe ei îi așteaptă drăgălașii Ursuleți de Plus Lavandă Le Chatelard 1802 , care vor deveni cu siguranță jucăriile lor preferate!

Va așteptăm cu drag!

https://www.facebook.com/LeChatelard1802ROMANIA
Categorie: Magazine cosmetice
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Le Chatelard 1802"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat