Marmarita Cucina Mediterranea in Unirea Shopping Center

0.0
0 voturi / nicio parere

Descriere "Marmarita Cucina Mediterranea"

Cand savoarea delecteaza gustul
Restaurantul Marmarita inseamna un alt mod de viata din punct de vedere culinar. Marmarita iti propune sa savurezi arome mediteraneene, gustand deliciul mancarurilor libaneze si italienesti.
Daca iti doresti preparate pe baza de ingrediente 100% naturale. Daca vrei ca masa pe care o servesti sa iti serveasca trupul, alege sa manaci sanatos, alege Marmarita Cucina Mediterranea.
Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant. Te invitam sa gusti! Nici macar nu iti spunem sa vii pana in zona de Food Court, la etajul 4 din Unirea Shopping Center… poate doar daca ai drum la cumparaturi si ti s-a facut foame sau poate daca vrei vreodata sa iti bucuri copilul cu face painting, jocuri, animatori si multe surprize. Altfel, iti recomandam doar sa aplezei la serviciul nostru de HomeDelivery. Fie ca esti la munca, fie ca te afli acasa si nu ai timp, chef sau esti in pana de idei culinare, suna-ne la (0728) 844.250. Vei ramane uimit, iar papilele tale gustative si intreg corpul iti vor multumi!
Marmarita. Felul tau de a sti sa savurezi o mancare adevarata! Cucina mediterranea. Felul tau de a avea Mens Sana In Corpore Sano.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Marmarita Cucina Mediterranea"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat