Medsana Cotroceni

5.0
1 vot / 3 pareri
Adresa:
Strada Nanu Muscel Nr. 12 Bucuresti
Telefon:
021 408.78.00
Fax:
021 402.80.76
Web:
http://www.medsana.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Medsana Cotroceni"

Deschizator de drumuri, din 1996 Centrul Medical Cotroceni ofera toate serviciile medicale Medsana la cele mai inalte standarde de calitate si dezvoltare tehnologica.

Dezvoltarea departamentului de imagistica medicala prin adaugarea tomografiei computerizate a completat paleta de diagnostic si tratament disponibila in acest centru, oferind personalului medical instrumentele necesare rezolvarii eficiente a problemelor de sanatate a clientilor nostri.

Programul extins de lucru, alaturi de managementul si dotarea tehnologica a laboratorului propriu permit centrului nostru obtinerea rezultatelor in aceeasi zi cu recoltarea pentru mai mult de jumatate din analizele efectuate, aceasta contribuind la solutionarea rapida a afectiunilor clientilor Medsana.

Personalul de specialitate si administrativ al centrului, pregatit la cele mai inalte standarde profesionale, are ca obiectiv operativitatea in diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate ale clientilor nostri.

Activitatea centrului se desfasoara in peste 20 de cabinete medicale, spatii destinate imagisticii si stomatologiei, acoperind toate specialitatile medicale.

Respectul si solicitudinea echipei medicale si a personalului clinicii, precum si ambianta relaxanta specifica, contribuie la obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea cat mai rapida a afectiunilor clientilor.
Modifica descrierea

Pareri despre "Medsana Cotroceni" (3)

cioacao pe 23.05.2010 (13:05)

Eu am nascut ~ acum 2 ani si am frecventat cabinetele Medsana de mai multe ori, pentru control ginecologic (cand am alflat ca sunt insarcinata), pentru setul de analize ce trebuie facut in primul semestru de sarcina si pentru ecografiile facute in toata perioada sarcinii. Mie personal medicii pe care i-am consultat mi s-au parut destul de pregatiti si de eficienti, dar am auzit si pareri nu tocmai bune la adresa lor.

modificat de cioacao pe 23.05.2010 (13:06)

Laura pe 25.05.2010 (11:16)

E o clinica destul de ok. Ca la toate astea particulare, esti tratat bine.

Raluk pe 27.06.2010 (18:57)

Scump si servicii de slaba calitate. Am fost la sfarsitul anului trecut la oftalmologie la ei si desi existau semne ca ceva nu e in regula m-au trimis acasa cu un diagnostic parca pus la misto. La inceputul anului asta am fost diagnosticata cu inceput de glaucom intr-un cabinet de specialitate.... deci... NO MORE COMMENTS!

Corneliu pe 15.02.2013 (10:28)

La obiect:lipsa de respect pentru pacient.Am fost programat la cabinetul prof.Ambert pe 14.02.2013,orele 17,40.Am asteptat o ora, peste cea de programare,dar in zadar.Asistenta de la primiri nici vorba sa dea vreo lamurire.Invariabilul "asteptati".Dupa o ora de asteptare am plecat.Asistenta nu s-a deranjat sa-mi ofere reprogramare.Asa cum am spus,lipsa de respect fata de pacient.

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Medsana Cotroceni"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat