Millefiori in Mega Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Pierre de Coubertin, nr. 3-5 Bucuresti
Web:
http://www.millefiori-romania.ro/
Modifica date de contact

Program "Millefiori"

L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "Millefiori"

SC Millefiori SRL a fost fondata in anul 2000 din dorinta de a oferi si in Romana bijuterii obtinute prin prelucrarea sticlei din insula Murano. De-a lungul anilor ne-am dezvoltat si putem sa afirmam ca am participat activ la construirea unei piete in domeniul bijuteriilor si articolelor decorative.

La inceput ne-am desfasurat activitatea in doua locatii inchiriate, iar in 2003 ne-am mutat cu tot efectivul in sediul actual.

O mare parte din productia Millefiori este destinata exportului dar din ce in ce mai mult in ultima perioada si piata interna a cunoscut o crestere semnificativa, atat datorita calitatii produselor noastre cat si extinderii retelei de distributie, formata din magazine proprii si magazine partenere.

Compania noastra activeaza in domeniul bijuteriilor si articolelor decorative, intr-un cuvant oferim mai mult decat produse, oferim bucurie si culoare. Fiind lucrate manual, fiecare produs se poate spune ca este un unicat si deci are o istorie proprie. O istorie care se regaseste in fiecare pata de culoare.

Obiectivul nostru a fost si este acela de a oferi valoare clientilor nostri. Aceasta este filosofia Millefiori.
Cladirea SC MILLEFIORI SRL are o suprafata construita de 2970 mp si este formata din parter si etaj. Compania are in acest moment un numar de 160 de angajati.

Parterul contine posturi de lucru unde se utilizeaza arzatoare cu flacara deschisa pentru formarea manuala a margelelor din sticla, un spatiu cu cuptoare electrice unde se produc rame, pandantive, platouri si alte obiecte decorative din sticla fabricata pe insula Murano.

Toate echipamentele sunt si functioneaza la parametri impusi de standardele in vigoare, respectand toate normele de protectie a mediului inconjurator.
Categorie: Magazine bijuterii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Millefiori"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat