Musette in Mega Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Pierre de Coubertin, nr. 3-5 Bucuresti
Telefon:
0372 71.14.76
Email:
musette.megamall@gmail.com
Modifica date de contact

Program "Musette"

L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "Musette"

Recunoscut pentru calitatea și designul de lux al pantofilor și genților sale, Musette este brandul care, încă din 1991, ilustrează echilibrul perfect între tradiție, cercetare, măiestrie artizanală și inovație. Toate produsele sunt în întregime realizate în Europa.

Musette spune o poveste cu fiecare creație, o poveste care inspiră femeile și le face să se simtă frumoase. O poveste care începe cu o viziune și se continuă cu 100 de pași. De cel puțin 100 de pași are nevoie o geantă sau o pereche de pantofi pentru a atinge cele mai înalte standarde de calitate și a deveni un obiect al adorației.

Prețuite de celebrități și ovaționate de editorii de modă de la cele mai prestigioase titluri internaționale, creațiile Musette călătoresc prin lume și cuceresc notorietate pe tot mai multe meridiane. Prezente în peste 25 de magazine deschise deja worldwide, pantofii și gențile Musette surprind aspecte unice ale feminității în România, fascinează și încânta la Paris, New York sau la Viena și inspiră iubitoarele de stil din Israel, Liban, Mongolia, Bulgaria sau Luxemburg.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Musette"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat