Timp liber pe langa "Institutul Polonez de Cultura" in Sector 1 / Bucuresti
Categorii in Timp liber / pe langa "Institutul Polonez de Cultura" / Sector 1 / Bucuresti:
- Toate
- Ceainarii (16)
- Librarii (9)
- Biblioteci (1)
- Cinematografe (13)
- Muzee & Galerii (22)
- Cafenele (151)
- Cluburi si Baruri (219)
- Sali de spectacol (20)
- Cazinouri (19)
- Cofetarii (67)
- Teatre (18)
![](https://static.eva.ro/city/img/shim.gif)
Chocolat - Piata Dorobanti
Strada Radu Beller nr. 13
Tel: 021 230.23.83
Ei, pe vremea cand lucram in zona Dorobanti, la o celebra clinica de chirurgie estetica, o luam pe jos pana la tramvaiul 34 oprindu-ma la Chocolate...
![](https://static.eva.ro/city/img/shim.gif)
Patiseria Ana (Beller)
Aviator Radu Beller, nr. 6, sector 1
Tel: 021 230.04.36, 0735 55.49.86
![](https://static.eva.ro/city/img/icons/avatar_new_small.gif)
se fura la cantar este o regula in cofetarii patiserii Ana
![](https://static.eva.ro/city/img/shim.gif)
Iconic Food Wine & Design by Camelia Sucu
Aleea Alexandru, nr. 7, BUCURESTI
Tel: 0727 33.36.93, 0720 33.35.50
![](https://static.eva.ro/city/img/shim.gif)
Asta e o gluma de Turabo! Nu se compara cu cea din centru de la Ateneu din nici un punct de vedere. E inghesuita, fitoasa si plina de dorobantisti...
![](https://static.eva.ro/city/img/shim.gif)
Patiseria French Bakery (Beller)
Locotenent Aviator Radu Beller
Tel: 021 310.33.02
![](https://static.eva.ro/city/img/shim.gif)
V-am tot laudat aceasta cofetarie/brutarie pentru croisantele bune pe care le face dupa cele mai interesante retete frantuzesti insa prea putin am...
![](https://static.eva.ro/city/img/shim.gif)
Este un local foarte dradut dupa parerea mea mi-a placut mult si preturile sunt bune iar atmosfera e una fosrte intima. Locatia in schimb nu este...
![](https://static.eva.ro/city/img/shim.gif)
White Horse
Strada George Calinescu nr. 4A
Tel: 021 231.27.95, 021 230.21.51
Am lucrat o perioada pe Radu Beller si mergeam des sa mananc pranzul la ei. Mancarea e ok, nici excelenta, nici proasta, preturile sunt insa cam...