Concert Death Angel in Silver Church Bucuresti

16 mar 2011 // The Silver Church

Thrash metal-ul este din nou in prim plan in Romania cu doua concerte organizate de Asociatia Culturala Manifest si Hatework.

Cele doua concerte vor avea loc in martie, unul la Cluj si celalalt la Bucuresti, si fac parte din turneul Sonic Retribution 2011. Concertele ii au ca headlineri pe Death Angel din SUA si ca invitati speciali pe Suicidal Angels din Grecia.

Formatia Death Angel, aflata pentru prima data in Romania, este o legenda indiscutabila a thrash metalului american (trupa a luat fiinta in 1982). In cadrul acestui concert Death Angel promoveaza cel mai nou album: Relentless Retribution (2010).

Cat despre grecii de la Suicidal Angels, invitatii speciali, e de ajuns sa spunem ca sunt considerati „trupa-revelatie a thrash-metalului european din  ultimii ani”, cu show-uri live energice si pline de forta.

In deschiderea celor doua concerte canta Roots of Death din Elvetia (death/thrash metal)

Concertele vor avea loc dupa cum urmeaza:

15 martie 2011 - Cluj-Napoca - Club Gambrinus (P-ta Unirii nr. 25)

Bilete in avans: 40 RON, in Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Vodafone, Orange, etc., dar si online pe www.eventim.ro.

16 martie - Bucuresti - The Silverchurch Club (str. Plevnei nr. 61)

Bilete in avans: 45 RON, in Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Vodafone, Orange, etc., dar si online pe www.eventim.ro.

Biletele in avans se pun in vanzare incepand cu data de 4 februarie. In ziua concertului biletele vor costa 50 RON la Cluj, respectiv 55 RON la Bucuresti.

Spune-ti parerea

Regenerare cod