Festivaluri & Targuri

E-mariage Fest - PIATA CONSTITUTIEI, 4-6 noiembrie 2011

4 nov 2011 // Piața Constituției
An de an, E-MARIAGE FEST construieste cu rabdare targul de nunti dedicat PROFESIONISTILOR din domeniul nuntilor si evenimentelor. An de an, cupluri de miri recunosc si introduc pe agenda targurilor ‘de vizitat’, E-MARIAGE FEST pe pozitia I. La cea de-a opta editie din noiembrie anul acesta si incredibil de aproape de editia cu numarul 10, EMARIAGE FEST pregateste de pe acum evenimentul, pe care il dedica in intregime si, ca de obicei, VIZITATORILOR si EXPOZANTILOR.
Ce pastram din reteta de succes:
- Va asteptam in acelasi punct strategic al capitalei si al Romaniei: Piata Constitutiei;
- Construim pret de 3 zile cea mai mare suprafata expozitionala dedicata nuntilor;
- Lansam impreuna sezonul nuntilor anului 2012;
- Expozantii nostri vor oferi servicii in premiera, reduceri importante si ... Premii;
- Scena va fi martora concertelor, demonstratiilor si prezentarilor de moda;
- Transmisiunile in direct si acoperirea media va avea o amploare demna de cel mai mare eveniment de gen.

Ce vom propune nou: surprizele si ideile originale vor fi anuntate din timp!

E-mariage Fest toamna 2011, editia a VIII-a, Locatie: Piata Constitutiei, Perioada de desfasurare: 04-06 Noiembrie, Organizator: e-mariage.ro, Suprafata expozitionala: 3.000 mp, Numar de vizitatori: 20.000 (estimati).

Pe drumurile lui Lese - a doua editie DLCV

14 aug 2011 // Maramures

Drumul Lung spre Cimitirul Vesel

“Pe drumurile lui Leşe” este subtitlul sub care va avea loc în acest an Festivalul “Drumul Lung spre Cimitirul Vesel”. În perioada 14-20 august, suntem invitaţi să vedem Maramureşul prin ochii lui Grigore Leşe.  Pornim la drum împreună, în căutarea tradiţiilor autentice acolo unde ele s-au păstrat intacte: în satul maramureşean.

Unul dintre cele mai interesante, inedite şi nonconformiste festivaluri din România este dedicat Maramureşului, privit ca zonă istorică de tradiţii. Numele, purtător de semnificaţii, ”Drumul Lung spre Cimitirul Vesel”, atrage atenţia asupra unuia dintre cele mai cunoscute repere europene legate de Maramureş, Cimitirul Vesel de la Săpânţa, dar reflectă şi conceptul de la care a pornit festivalul – ideea de drum, de periplu, pe care festivalul încearcă să îl abordeze ca pe o călătorie de cunoaştere, înţelegere, învăţare, regăsire a rădăcinilor.

Ideea festivalului porneşte, în mod paradoxal sau nu, de la irlandezul Peter Hurley, devenit român în cei 17 ani de când locuieşte în România. Fascinaţia pe care o are descoperind tradiţiile autentic româneşti a fost motorul care a stat la baza iniţiativei sale. ”Una din puţinele ţări din lume care mai are tradiţii vii, oameni care trăiesc după rituri ancestrale, unul din puţinele popoare care mai ştiu de unde vin” – descrie Peter Hurley România, aşa cum o vede, cum o simte şi cum încearcă să o împărtăşească lumii întregi.

La prima ediţie, cea de anul trecut, invitat de onoare a fost Shaun Davey, unul dintre cei mai mari compozitori contemporani ai Irandei, cu o suită muzicală inspirată de Cimitirul Vesel de la Săpânţa, interpretată de muzicieni de primă mână din Irlanda. Ca atare, prima ediţie a festivalului intercultural de tradiţii Drumul Lung spre Cimitirul Vesel a avut loc la Săpânţa.

Ediţia de anul acesta are multiple contotaţii. Drumul Lung spre Cimitirul Vesel se extinde pe o arie mai vastă a Maramureşului. Invitaţii din străinătate sunt artişti tradiţionalişti din diverse ţări. Festivalul îşi accentuează dimensiunea de periplu şi o câştigă şi pe aceea de şcoală de vară.

In weekend la Oradea, bijuterii, ceasuri si monezi la Targul de Antichitati

6 aug 2011 // ora 10:00 // ERA Shopping Park din Oradea

Oradenii vor avea parte in acest weekend de o distractie inedita: Targul de Antichitati de la ERA Park. Toti pasionatii de istorie si obiecte cu incarcatura istorica, dar si cei care doresc sa achizitioneze obiecte de valoare sunt asteptati sambata, pe 6 august, intre orele 10:00 si 20:00, in incinta ERA Park Oradea.

Targul de Antichitati de la ERA Park se afla la prima editie si ii va astepta pe vizitori cu mii de obiecte vechi si extrem de valoroase. Cei peste 25 de expozanti au venit din intreaga tara pentru a le aduce oradenilor colectii impresionante de Numismatica, Filatelie, Cartofilie, Decoratii, Medalii, Ceasuri, Tablouri si alte obiecte incarcate de istorie. Astfel, colectionari din Cluj, Arad, Timisoara si Constanta, alaturi de expozanti din Ungaria si pasionati din Oradea ii vor primi pe toti cei pregatiti sa cumpere sau doar sa admire, intre orele 10:00 si 20:00. Intrarea vizitatorilor la Targul de Antichitati este gratuita pe tot parcursul zilei.

Alte evenimente de Weekend

Lectia de Aikido saptamanala continua si duminica aceasta, pe 2 august, cand toti cei care doresc sa invete tainele artelor martiale se vor intalni la ora 11:00, la ERA Park. Cursurile gratuite oferite de Clubul Dojo Maya Vital sunt destinate atat copiilor, cat si adultilor pe care promit sa ii invete cateva tehnici japoneze de autoaparare. Cursurile de arte martiale vor continua in fiecare duminica pana la finele lunii august.

In plus, vineri, pe 5 august, va avea loc  spectacolul care marcheaza finalul taberei Ceata lui Pitigoi, aflata in acest an la cea de-a treia editie. Peste 60 de micuti vor fi vedetele acestui spectacol de muzica, dans si teatru care se va desfasura incepand cu ora 17:00 la ERA Park.

Accesul la ERA Park se poate face cu urmatoarele mijloace de transport in comun: Nr. 23 din Cartierul Cantemir si Nr. 19 din Cartierul Rogerius (ambele linii circula din ora in ora).

Maraton pe timp de noapte la Sibiu

20 aug 2011 // ora 21:00 // Piaţa Mare din Sibiu

Iubitorii de sport din toată ţara trebuie să-şi noteze în calendar data de 20 august 2011 şi să nu-şi facă planuri în acea zi. La Sibiu, va avea loc Maratonul de Noapte, singurul eveniment de acest gen, ce se va desfăşura după ora 21.00.  Unicitatea acestui proiect constă în faptul ca la această oră, nicăieri în Europa nu se desfăşoară un astfel de maraton, la Sibiu fiind singura cursă de gen care se va desfăşura pe timp de noapte.

Distanţa pe care vor alerga cei ce se înscriu pe site-ul www.maratonuldenoapte.ro este cea oficială pentru astfel de activităţi, de 42,195 kilometri (26 mile şi 385 yarzi).

Evenimentul are două scopuri principale: acela de a include oraşul Sibiu în cercul select al oraşelor organizatoare de maraton, cum sunt Londra, New York, Viena, Bratislava etc., şi acela de a strânge fonduri în vederea acordarii „Bursei Pentru România”, unul dintre principalele proiecte dezvoltate de ASCER, organizatorul maratonului.

„Proiectul este gândit ca să devină un etalon pentru oraşul Sibiu, alături de alte evenimente de marcă (Festivalul de Jazz, FITS, etc) şi ne propunem ca în următorii 3 ani atât numărul participanţilor, cât şi al spectatorilor să înregistreze o creştere evidentă faţă de prima ediţie. Pe lângă latura educativă şi sociala a evenimentului, această acţiune va deschide noi perspective de interes pentru turiştii care fie vor dori să participe activ în cadrul competiţiei, fie vor asista în calitate de spectatori.”, au declarat organizatorii.

Pe parcursul zilei de 20 august, la Sibiu vor mai avea loc 3 curse de maraton: una dedicată copiilor (începe la ora 12.00 şi se desfăşoară pe o distanţă de 2,5 km), una dedicată persoanelor peste 50 de ani (începe la ora 19.30 şi se desfăşoară pe o distanţă de 4 km) şi „half maraton” (începe la ora 18.30 şi se desfăşoară pe o distanţă de 21,095 km)

Startul la Maratonul de Noapte se va da în Piaţa Mare din Sibiu, urmând să se finalizeze în aceeaşi locaţie. Traseul va fi delimitat de garduri, bandă de delimitare şi jaloane delimitatoare. Pe întreg parcursul cursei în faţa plutonului precum şi în spatele acestuia va fi amplasat câte un safety car. Pe traseu vor fi amenajate 20 de puncte de hidratare. La fiecare punct de hidratare va exista un checkpoint, de unde fiecare concurent va primi o brăţară de hârtie. Pentru fiecare locaţie, culorile braţarilor vor fi diferite, astfel încât la sosirea concurenţilor la linia de finish  aceştia trebuie să prezinte toate cele 20 de brăţări.

Traseu:

Prin specificul său, maratonul este o cursă care se desfăşoară pe asfalt, traseul stabilit de catre organizatori incluzând strazile oraşului Sibiu din zonele centrale până în cartiere marginaşe sau zone rezidenţiale. După plecarea din Piaţa Mare, concurenţii vor parcurge următorul traseu : str. Nicolae Bălcescu - Bretea - Bd. Vasile Milea – str. Rahovei – str. Calea Dumbrăvii – str. Ludoş – Calea Poplăcii – Bd. Victoriei – str. Andrei Şaguna – Şos. Alba Iulia – str. Malului – str. Râului – str. Malului -str. Nicolae Teclu – str. Bâlea – str. Ştefan cel Mare – str. Semaforului – str. Rahovei – Bd. Mihai Viteazu – str. Calea Dumbrăvii – str. Siretului – str. Gheorghe Dima – str. Rahovei – DN 1 – Bd. Vasile Milea – str. Victoriei – Parcul Sub Arini – str. Victoriei – str. Calea Poplăcii – str. Ludoş – str. Calea Dumbrăvii – Bretea – str. Nicolae Bălcescu linia de finish fiind trasată în Piaţa Mare.

Flowers Garden - Ateliere de Design Floral

10 iul 2011 // ora 11:00 // Lente & Cafea

ATELIER DE DESIGN FLORAL nr. 25

Tema atelierului: Un colt din gradina de vara

Cand: duminica, 10 iulie, ora 11:00-13:00

Unde: in Lente&cafea, strada General Praporgescu nr. 31

Designer florist: Stefan Ditu

Cost atelier: 100 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final)

Maxim 15 persoane/grupa

TEMA ATELIERULUI

Pentru cei mai multi dintre noi, vara este cel mai prietenos anotimp. Chiar daca nu avem sansa de a locui intr-o casa care sa aiba si gradina, vara simtim nevoia sa recream in casele noastre un colt dintr-o gradina autentica. Acest lucru se va intampla la atelierul nostru de design floral, in care vom improviza, intr-un suport special, o mica gradina, cu pietricele si flori. Ne vor acompania cu o atitudine varatica, crinul, gladiola si floarea-soarelui.

Crinul este considerat cea mai veche floare cultivata de om si este simbolul regalitatii in Franta. Gladiola este inrudita cu irisul si provine din regiunile muntoase ale Americii de Sud. Floarea-soarelui, mereu orientata catre soare, este o planta decorativa, cu foarte multe intrebuintari.

CONCURS!

BOOKS EXPRESS ofera cartea GUIDE TO FLOWER ARRANGING.

Tips & techniques for beautiful flowers with more than 25 step-by-step projects

Autoare: Jane Packer

Jane Packer este unul dintre floristii cei mai cautati din Marea Britanie si preda cursuri de aranjamente florale la scoli din Londra, New York si Tokyo. In aceasta carte Jane imparte cursul in trei sectiuni. In "Flowers to Give" preda tehnicile necesare pentru a confectiona o varietate de cadouri florale. "Flowers for Home" acopera aria aranjamentelor in vaze si recipiente pentru decorarea casei. "Flowers for Celebrations" expune buchete pentru petrecere, coronite festive, aranjamente pentru mese si pentru nunti. Creatiile sunt sustinute de fotografii cu instructiuni pas cu pas, usor de urmarit. Cartea contine mai mult de 25 de proiecte si idei originale si este o resursa esentiala pentru cei care doresc sa invete arta aranjamentelor florale.

CE TREBUIE SA FACETI PENTRU A PARTICIPA LA CONCURS?

Trimiteti, impreuna cu inscrierea la atelier, raspunsul la cerinta: numiti un alt titlu dedicat aranjamentelor florale, pe care il gasiti in site-ul www.books-express.ro

BOOKS EXPRESS va oferi, prin tragere la sorti, cartea “Guide to Flower Arranging”.

FLOWERS GARDEN a deschis seria atelierelor de design floral in luna iunie 2010. Abordand teme diverse, flori si materiale diferite, am reusit sa aducem mai aproape conceptul de aranjament / buchet lucrat in maniera personala, sub indrumarea designerului florist Stefan Ditu.

In acest fel, s-a creat o comunitate care vede aceasta activitate ca pe o alternativa de a petrece timpul liber sau pentru a construi, cu rabdare, o baza de cunostinte care poate fi valorificata ulterior in plan profesional.

Atelierul se adreseaza deopotriva incepatorilor si celor care au cunostinte despre flori.

Designerul florist STEFAN DITU duce mai departe pasiunea pentru flori, mostenita de la tatal sau. Anul trecut a obtinut un important Premiu III la categoria Buchete de mireasa la Best Flower Designers Exhibition 2010.

INSCRIERI si DETALII despre atelier: 0740 893 712 / 0723 270 430, atelier@flowers-garden.ro, www.flowers-garden.ro.

Dress to Impress nr. 12

25 iun 2011 // ora 11:00 // The Embassy - Hanul cu Tei

Dress to Impress nr. 12 va invita sa va schimbati sau sa va reinnoiti garderoba estivala! Culori si texturi, creatii mai noi sau mai vechi fac diferenta, iar Targul vintage, handmade & designers este locul potrivit pentru redefinirea personalitatii noastre in functie de vestimentatie si accesorii.

Hainele si accesoriile vintage sunt disponibile in cadrul targului desfaurat pe 25 – 26 iunie de la ora 11:00 pana la 18:00. The Embassy, Hanul cu Tei – Etajul 1 situat pe strada Lipscani 63 - 65, este gazda evenimentului.

Piese minimaliste, culori neutre, skinny jeans negri, balerini – exclus tenisi – bijuterii de clasa si, mai ales, berete si esarfe vaporoase; iata cateva elemente iconice care se vor regasi in expozitiile Dress To Impress.

Editia nr 12 a targului ofera vizitatoarelor: tinute vintage – rochii, fuste, pantaloni, palarii, bluze, bijuterii, accesorii pentru par, curele, pantofi; creatii ale designerilor debutanti si accesorii handmade.

Absolutely Fabulous

18 iun 2011 // ora 11:00 // Cafepedia

Fashion&Vintage Fair - Summer Edition

Diana Enciu si Alina Tanasa au selectat atent, ca de fiecare data, expozantii de piese vintage si tinerii designeri dornici de afirmare si te asteapta sa descoperi cele mai hot piese si accesorii ale sezonului.

Vizitatorii vor primi cadou produse cosmetice de la Oriflame si se vor putea bucura de o terasa fabuloasa.

Parazitii, Guess Who si Suie Paparude vin la Oradea in cadrul Yellowfest

In weekend-ul 17-18 iunie, Oradea se va transforma in capitala romaneasca a muzicii electronice!  Festivalul Yellofest, ce se va desfasura in parcarea ERA Park Oradea este cel mai mare eveniment de gen din Transilvania si va aduce cele mai cunoscute nume de pe scena muzicala romaneasca de profil!

Line-up-ul incepe vineri la ERA Park cu nume precum Parazitii, Emil Lassaria, Adrian Eftimie si Raoul. Oradenii vor putea continua distractia sambata cu greii muzicii romanesti: Suie Paparude, Guess Who, ROA si Gojira, alaturi de multi alti artisti romani. Tradus in cifre, Yellow Fest inseamna 50 000W muzica, 100 000W lumini, spectacole explozive de laser si flacari, o zona Vip Lounge de 1000 de mp si o suprafata totala ocupata de 7000 de mp.

Distractia va incepe vineri, pe 17 iunie la ora 16:00 si va continua pe parcursul intregului weekend. Accesul la festival se face pe baza de bilet, iar participantii vor avea o zona speciala de food and drink in care isi vor putea reinnoi fortele pentru distractie. Pentru o zi pretul unui bilet este de 25 de lei, iar pentru intreg festivalul de 40 de lei.

Festivalul Comediei Romanesti

14 iun 2011

Festivalul Comediei Româneşti - festCO a fost înfiinţat în 2003 la iniţiativa directorului Teatrului de Comedie, actorul George Mihăiţă.

festCO are ca scop promovarea dramaturgiei româneşti şi a celor mai bune spectacole ce au la bază texte de comedie românească.

VINERI 10 IUNIE
18.30 Teatrul de Comedie, Sala Radu Beligan
deschiderea oficială festCO 2011
lansare de carte - OMUL DIN CERC de Matei Vişniec, editura Paralela 45

CUVÂNTUL PROGRES SPUS DE MAMA MEA SUNĂ TERIBIL DE FALS
de Matei Vişniec, regia Jean-Luc Paliès
Influenscènes, Franţa
spectacol în limba franceză cu supratitrare în limba română

SÂMBĂTĂ 11 IUNIE
11.00 Teatrul de Comedie, Sala Studio
Dialoguri festCO 2011
COMEDIE 50
moderator Marina Constantinescu

19.00 Teatrul de Comedie, Sala Radu Beligan
ROMÂNIA – ÎNCHIS PENTRU INVENTAR (1h)
scenariul şi regia Dragoş Huluba
Compania de Teatru Passe-Partout „Dan Puric”

20.30 Teatrul de Comedie, Sala Studio
NEGUŢĂTORUL DE OCHELARI (40 min)
de Tudor Arghezi, regia Dan Tudor
Muzeul Naţional al Literaturii Române şi Asociaţia Maşina de vise

DUMINICĂ 12 IUNIE
14.00 Teatrul de Comedie, Sala Studio
Dialoguri festCO 2011
ORA VESELĂ la festCO 2011 (1h 30 min)
momente din Fonoteca de aur a Radiodifuziunii Române
moderator Silvia Cusursuz

19.00 Teatrul de Comedie, Sala Radu Beligan
CÂNTĂREAŢA CHEALĂ & LECŢIA (2h 45 min)
de Eugène Ionesco, direcţia de scenă Victor Ioan Frunză
Teatrul de Comedie

19.30 Teatrul de Comedie, Sala Nouă
NU VREM SĂ FIM FERICIŢI! după Teodor Mazilu (35 min) - OFF
Trupa „The Hooleelogans” a Colegiului „C. D. Loga“ din Timişoara
spectacol câştigător al premiului „festCO” în cadrul Festivalului de Teatru pentru Liceeni „Jos Pălăria” ediţia 2010
spectacol prezentat în afara concursului

LUNI 13 IUNIE
17.00 Clubul Ţăranului Român
lansare de carte
MARUSIA de Liviu Lucaci, editura Palimpsest

18.00 Clubul Ţăranului Român
CINCI RENDEZ-VOUS-URI MORTALE (1h 45 min)
text şi regie Liviu Lucaci
Clubul Ţăranului Român şi Asociaţia Culturală Tam-Tam

19.30 Teatrul de Comedie, Sala Studio
TOCILARU’- Stand-up Magic Comedy (1h) - OFF
Teatrul de Magie
spectacol prezentat în afara concursului

20.30 Teatrul Odeon, Sala Studio
BLIFAT (1h 10 min)
de Gabriel Pintilei, regia Alexandru Mihail
Teatrul Odeon

MARŢI 14 IUNIE
17.00 Teatrul de Comedie, Sala Studio
Dialoguri festCO 2011
CINE MAI SCRIE COMEDIE ROMÂNESCĂ?
moderator Cristina Modreanu

19.00 Teatrul de Comedie, Sala Radu Beligan
ROMÂNIA 21 (2h)
de Peca Ştefan, regia Pia Furtado
Teatrul Tineretului Piatra Neamţ

19.30 Teatrul de Comedie, Sala Nouă
ZĂPEZILE DE ALTĂDATĂ (1h 45 min) - OFF
de Dumitru Solomon, regia Marius Gâlea
UNATC „I.L. Caragiale” Bucureşti, Facultatea de Teatru
spectacol prezentat în afara concursului

MIERCURI 15 IUNIE
18.30 Teatrul de Comedie, foaier
prezentare site www.eteatru.ro susţinută de Attila Vizauer

19.00 Teatrul de Comedie, Sala Radu Beligan
DURATA MEDIE DE VIAŢĂ A MAŞINILOR DE SPĂLAT (2h)
de Elise Wilk, regia Eugen Făt
Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu” Petroşani

19.30 Teatrul de Comedie, Sala Studio
ONE WOMAN SHOW - Stand-up Magic Comedy (1h) - OFF
Teatrul de Magie
spectacol prezentat în afara concursului

19.30 Teatrul de Comedie, Sala Nouă
DON JUAN MOARE CA TOŢI CEILALŢI (1h 45 min) - OFF
de Teodor Mazilu, regia Marius Gâlea
UNATC „I.L. Caragiale” Bucureşti, Facultatea de Teatru
spectacol prezentat în afara concursului

JOI 16 IUNIE
17.00 Teatrul de Comedie, Sala Studio
Clubul de lectură festCO
Premiul I la Concursul de Comedie Românească, ediţia a VI-a 2011
înregistrare radiofonică cu public – regia Mihai Lungeanu

19.00 Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”
O PREMIERĂ FURTUNOASĂ (2h 10 min)
după I.L. Caragiale, text Octavian Sava, regia Cezar Ghioca
Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”

19.30 Teatrul de Comedie, Sala Nouă
ŢIGANIADA de Ion Budai Deleanu, regia Rodica Mandache (1h 15 min) - OFF
Universitatea Hyperion Bucureşti, Facultatea de Arte
spectacol prezentat în afara concursului

VINERI 17 IUNIE
19.00 Teatrul de Comedie, Sala Radu Beligan
GALA COMEDIEI ROMÂNEŞTI
Decernarea premiilor Festivalului Comediei Româneşti , ediţia a IX-a şi a Concursului de Comedie, ediţia a VI-a

O SCRISOARE PIERDUTĂ (2h 45 min)
de I.L. Caragiale, regia Alexandru Dabija
Teatrul de Comedie
premieră oficială, spectacol prezentat în afara concursului

Pizza & Pasta la Bucharest Food Festival

16 iun 2011 // ora 12:00 // Parcul Tineretului

In perioada 16-19 iune se va desfasura in Parcul Tineretului cea de-a cincea editie a celui mai mare eveniment de cultura gastronomica din Romania, Bucharest Food Festival. La aceasta editie, tema principala va fi PIZZA & PASTA.  In cadrul evenimentului, spectatorii se vor putea informa despre adevarata  istorie a celor doua produse, dar si despre cea a unor ingrediente cum  ar fi ketchup-ul. Subiectele dezbaterilor vor fi fierbinti si gustoase.

Pe timpul celor patru zile, cei prezenti vor participa la demonstratiile de arta culinara realizate de celebrii bucatari Horia Virlan si Chef Cezar, la cursurile de gatit si concursurile de mancat.

Joi 16 iunie, in deschiderea evenimentului, pizzeri de talie mondiala vor realiza Turnul din Pizza, o copie la scara de 1/10 a celebrului Turn din Pisa. Vizitatorii prezenti in cele patru zile de evenimente vor putea invata sa pregateasca pizza dupa metode traditionale si chiar sa o coaca intr-un cuptor cu lemne, sa faca “giocolieri” (jonglerii cu pizza) alaturi de Claudiu Toader, castigatorul locului doi la Campionatul Mondial de Pizza Sana din Italia.

Horia Virlan, gazda emisiunii Cireasa de pe tort, va dezvalui publicului o parte din secretele sale in materie de paste, inclusiv unul dintre cele mai bine pastrate, cel al pastelor cu trufe, o reteta preferata de multe capete incoronate sau miliardari ai lumii. Pe langa paste si pizza vizitatorii mai pot gasi aici si produse gastronomice de cea mai buna calitate din Romania, Italia, Spania, Portugalia, Ungaria, Grecia. Va vor incanta papilele gustative delicatese ca Prosciutto di Parma, Jamon Iberico, Grana Padano, Pecorino, dulciurile din pasta de migdale din Sicilia si multe, multe altele.

Programul de vizitare al evenimentului este:

Joi – 16 iunie: 12.00 – 21.00

Vineri-sambata – 17 – 18 iunie: 10.00 – 21.00

Duminica – 19 iunie: 10.00 – 18.00

Costul unui bilet de acces este de 3 ron, copiii cu varsta de pana la 14 ani insotiti de un adult au accesul gratuit.