Concert Indica in The Silver Church Club din Bucuresti

26 feb 2011 // ora 22:00 // The Silver Church

Cinci super fete, un concert mistic si o petrecere dark. Suna bine nu? Cam asa se rezuma evenimentul de sambata, 26 februarie 2011, „Dark Valentine’s Party”, in cadrul caruia trupa Indica va sustine un concert in The Silver Church din Bucuresti, dupa ora 22:00.

Considerata „cea mai de succes trupa de fete a Finlandei”,  Indica va urca pe scena pentru a te transpune intr-o atmosfera de poveste intunecata. Intrarea in club se face de la ora 21:00 iar dupa concert petrecerea va continua pana dimineata.

Indica a luat nastere 2001 si este formata din Jonsu, Heini, Sirkku, Jenny si Laura, cu binecuvantarea lui Tuomas Holopainen, liderul trupei Nightwish. Indica promoveaza un “pop romantic cu influente mistice”.

Fetele au in spate aproape 10 ani de cariera si au castigat un disc de platina si doua de aur in Finlanda.

Biletele pentru acest concert pot fi achizitioante online de pe www.shop.artmania.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro

Pretul unui bilet este de 30 lei.

Numarul tichetelor este limitat la 500.

  1. Ce este de vazut in Bucuresti in acest weekend | Arta&Cultura | Turism | International 27 feb 2011, 16:29

    [...] Cinci super fete, un concert mistic si o petrecere dark. Suna bine nu? Cam asa se rezuma evenimentul de sambata, 26 februarie 2011, „Dark Valentine’s Party”, in cadrul caruia trupa Indica va sustine un concert in The Silver Church din Bucuresti, dupa ora 22:00. Intrarea in club se face de la ora 21:00 iar dupa concert petrecerea va continua pana dimineata. Detalii aici [...]

Spune-ti parerea

Regenerare cod