Concursuri

Castiga o invitatie dubla la "In Timp", oferita de Hollywood Multiplex!

20 oct 2011

Cele doua invitatii duble merg la Ramona Fonea si Nicoleta Pasescu pentru raspunsurile lor din cadrul concursului. Felicitari! Asteptam mailurile de revendicare la concurs@eva.ro.

Will Salas e eroul poveştii. Locuieşte în cea mai săracă regiune sau zonă temporală, numită Dayton. Rareori are mai mult de 24 de ore pe ceasul corpului şi trebuie să muncească în fiecare zi la fabrică ca să-şi permită încă o zi de viaţă. Şi nu este singurul în această situaţie. Toţi cei din Dayton sunt. Dar, departe de a fi pustiu, Dayton e plin de viaţă, culoare, sunet, viteză, muzică, urgenţe... şi crime.

Bande numite Minutari caută mereu metode de a fura timp şi de a pune capăt unei vieţi în schimbul câtorva ore. Când Will îl salvează pe bogatul traficant Henry de atacul unei echipe de Minutari, Henry îi dă cadou un secol de timp. Dar cum timpul înseamnă bani, şi bani urmăriţi cu înverşunare, mutarea unei asemenea sume uriaşe după graniţele oraşului Dayton alertează autorităţile, Cronometrorii. În plus, Will e acuzat pe nedrept de crimă, ceea ce îl provoacă pe un Cronometror veteran pe nume Leon să înceapă o urmărite asiduă a lui Will.

Încercând să scape de aceştia, Will se refugiază în New Greenwich, unde timpul e un lux pe care toţi rezidenţii şi-l pot permite, deoarece cei mai mulţi dintre ei au sute sau chiar mii de ani de trăit. În plus, New Greenwich mai are ceva ce-l atrage pe Will - Sylvia Weis, fiica super-bogatului Philippe Weis. Când Cronometrorii încearcă să-l prindă pe Will, o ia pe Sylvia ostatică şi ceea ce începe ca o fugă de lege devine un joc cu miză mare pentru a schimba regulile acestei lumi noi, nu prea curajoase, cu doi amanţi fugari în centru.

În regia lui Andrew Niccol şi cu o distribuţie formată din nume îndrăgite precum: Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Cillian Murphy, Vincent Kartheiser, Olivia Wilde şi Alex Pettyfer, thrillerul În timp / In Time va putea fi vizionat începând de vineri, 28 octombrie, la Hollywood Multiplex.

Intrebare:

Cine semneaza regia filmului “In Timp”?

Regulament:

1. Participã la concurs în perioada  20 -27 octombrie  2011 si poti câstiga una din cele 2 invitatii duble la filmul “In Timp”, oferite de Hollywood Multiplex.

2. Inregistreazã-te pe http://city.eva.ro si participã la concurs!

3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti în data de 27 octombrie 2011.

4. Numele castigãtorilor vor fi afisate pe site. Dacã te afli printre ei, trebuie sã te prezinti începând cu data de 31 octombrie 2011 la casa de bilete a Hollywood Multiplex.

5. Invitatiile se ridicã numai pe baza actului de identitate si sunt valabile în perioada 31 octombrie -3 noiembrie 2011, inclusiv. Numele din buletin trebuie sã fie identic cu cel din lista castigãtorilor publicatã pe site.

6.  Nu se acordã contravaloarea premiilor.

7.  Pentru invitatiile câstigate nu se pot face rezervari în prealabil.

Castiga o invitatie dubla la Casa de vis

13 oct 2011

Cele doua invitatii duble merg la Radulescu Andrei si Roman Laura pentru raspunsurile lor din cadrul concursului. Felicitari! Asteptam mailurile de revendicare la concurs@eva.ro.

Will Atenton (Daniel Craig) este un editor de carte care îsi lasã slujba din New York pentru a se muta împreunã cu sotia sa, Libby (Rachel Weisz) si cu cele douã fetite ale sale într-un orãsel izolat din New England. Dar nici nu apucã sã se instaleze bine în noua lor viatã, cînd descoperã îngroziti cã noul lor cãmin a fost scena crimei pentru o mamã si copiii ei. Întregul oras e convins cã vinovat este sotul care le-a supravietuit.

Will începe sã investigheze tragedia, dar singurul indiciu îl primeste de la Ann Paterson (Naomi Watts), o vecinã care era apropiatã de familia care a murit. Pe mãsurã ce Will si Ann încep sã punã cap la cap tulburãtoarea dramã, descoperã cã povestea ultimului om care va pãrãsi casa de vis a lui Will va fi la fel de înspãimîntãtoare pentru cel care va urma precum a fost pentru el.

Daniel Craig, Rachel Weisz si Naomi Watts sunt vedetele thrillerului Casa de vis / Dream House, în regia lui Jim Sheridan. Din 21 octombrie la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Participã la concurs în perioada 13-20 octombrie  2011, rãspunde corect la intrebarea de mai jos si poti câstiga una din cele 2 invitatii duble la filmul “Dream House”, oferite de Hollywood Multiplex.

Intrebare:

Cine interpreteaza rolul lui Will Atenton?

Regulament:

1. Participã la concurs în perioada  13-20 octombrie  2011 si poti câstiga una din cele 2 invitatii duble la filmul “Dream House”, oferite de Hollywood Multiplex.

2. Inregistreazã-te pe http://city.eva.ro si participã la concurs!

3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti în data de 20 octombrie  2011.

4. Numele castigãtorilor vor fi afisate pe site. Dacã te afli printre ei, trebuie sã te prezinti începând cu data de 24 octombrie 2011 la casa de bilete a Hollywood Multiplex.

5. Invitatiile se ridicã numai pe baza actului de identitate si sunt valabile în perioada 24-27 octombrie 2011, inclusiv. Numele din buletin trebuie sã fie identic cu cel din lista castigãtorilor publicatã pe site.

6.  Nu se acordã contravaloarea premiilor.

7.  Pentru invitatiile câstigate nu se pot face rezervari în prealabil.

Castiga o invitatie dubla la "One Day"

7 oct 2011

Cele doua invitatii duble merg la utilizatorii Luyziana si Joita Florina-Roxana. Felicitari! Asteptam mailurile de revendicare la concurs@eva.ro.

Douăzeci de ani. Doi oameni...

ONE DAY este o dramă romantică regizată de Lone Scherfig (An Education), adaptarea pentru marele ecran aparţinîndu-i lui David Nicholls, după romanul său, One Day.

După ce au fost împreună o singură zi, pe 15 iulie 1988, ziua absolvirii facultăţii, Emma Morley (Anne Hathaway, nominalizată la Oscar) şi Dexter Mayhew (Jim Sturgess din Across the Universe), între cei doi se înfirpă o prietenie care va dura o viaţă. Ea este o fată provenită din clasa muncitoare, cu principii şi ambiţii, care visează să facă lumea mai bună. El este un playboy dintr-o familie înstărită, care visează că lumea va fi terenul lui de joacă.

În cele două decenii care au urmat, cei doi îşi trăiesc relaţia prin intermediul mai multor zile de 15 iulie. Împreună sau separat, îi vedem pe Dex şi Em prieteni la bine şi la greu, cu speranţe şi vise năruite, cu clipe fericite sau cu lacrimi în ochi. Undeva de-a lungul acestei călătorii, cei doi îşi dau seama că ceea ce căutau şi sperau fusese acolo pentru ei dintotdeauna. Pe măsură ce semnificaţia acelei zile din 1988 li se dezvăluie, ce doi încep să priceapă natura iubirii şi a vieţii.

“E o poveste de iubire după toate regulile”, spune David Nicholls, “vorbeşte despre prietenie, despre familie, nostalgie şi regret, despre felul în care speranţele şi visele noastre nu se îndeplinesc întocmai am dori noi. E o poveste cu nuanţe dulci-acrişoare.”

Cînd au început filmările la One Day, romanul era deja un bestseller în toată lumea. A fost tradus în 31 de limbi, o raritate pentru zilele  noastre, şi a fost pe primul loc la vînzări în Marea Britanie, Italia şi Suedia, pe locul al doilea în Germania şi pe locul 3 în Rusia. Romanul a cîştigat premiul Galaxy National Book pentru cărţi de ficţiune pentru marele public şi, din 2009, cînd a fost publicat pentru prima dată, s-a vîndut în peste 400.000 de copii în Marea Britanie. Criticii au fost la fel de entuziasmaţi, Henry Goldblatt de la Entertainment Weekly spunînd despre film că este “un portret intens, frumos şi devastator al două suflete pereche”.

Filmările au avut loc în vara lui 2010 şi au durat opt săptămîni. S-a turnat la Londra, Edinburgh, Paris şi în Dinard, un orăşel din Bretagne care a înlocuit Grecia scenelor de vacanţă din carte, suplinind-o cu brio prin romantismul peisajelor.  Coloana sonoră este îmbogăţită de un soundtrack care evocă muzica pe care Dex şi Em o ascultă de-a lungul vieţii, în diferite epoci. Karen Elliott, supervizorul muzical, a adus filmului un bonus nesperat: Elvis Costello, muzicianul-simbol, a văzut un montaj needitat al filmului şi a fost atît de impresionat, încît a compus o piesă originală pe care a interpretat-o împreună cu trupa sa, The Imposters. Piesa e intitulată “Sparkling Day”, iar Scherfig spune, simplu: “E un cîntec minunat.”

ONE DAY este o producţie Focus Features şi Random House Films, în asociere cu Film4 şi Color Force. Un film de Lone Scherfig Film, cu Anne Hathaway, Jim Sturgess, Patricia Clarkson, Ken Stott, Romola Garai, Rafe Spall.  Bazat pe romanul lui David Nicholls. Scenariul de David Nicholls. Regia: Lone Scherfig. PREMIERA: 14 octombrie 2011 la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.

Participă la concurs în perioada 6 -13 octombrie  2011, răspunde corect la intrebarea de mai jos şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii duble la filmul “One Day”, oferite de Hollywood Multiplex.

Intrebare:

Cine semneaza regia filmului “One Day”?

Regulament:

1. Participă la concurs în perioada  6 -13 octombrie  2011 şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii duble la filmul “One Day”, oferite de Hollywood Multiplex.

2. Inregistrează-te pe http://city.eva.ro şi participă la concurs!

3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorţi în data de 13 octombrie  2011.

4. Numele caştigătorilor vor fi afişate pe site. Dacă te afli printre ei, trebuie să te prezinţi începând cu data de 17 octombrie 2011 la casa de bilete a Hollywood Multiplex.

5. Invitaţiile se ridică numai pe baza actului de identitate si sunt valabile în perioada 17 -20 octombrie 2011, inclusiv. Numele din buletin trebuie să fie identic cu cel din lista caştigătorilor publicată pe site.

6.  Nu se acordă contravaloarea premiilor.

7.  Pentru invitaţiile câştigate nu se pot face rezervari în prealabil.

Castiga o invitatie dubla la " Killer Elite: Infruntarea ", oferita de Hollywood Multiplex!

29 sep 2011 // Hollywood Multiplex

Cele doua invitatii duble merg la Nicoleta Gabriela Rusu si Mirica Florentina Rodica. Felicitari! Asteptam mailurile de revendicare la concurs@eva.ro.

KILLER ELITE: ÎNFRUNTAREA

Inspirat de evenimente reale, Killer Elite: Înfruntarea este un nou film de acţiune şi spionaj care urmăreşte aventurile lui Danny (Jason Statham), unul dintre cei mai talentaţi agenţi de spionaj din lume. Ademenit din exilul său auto-impus, Danny îşi adună echipa sa de specialişti pentru a executa o misiune aproape imposibilă: salvarea fostului său mentor şi partener, Hunter (Robert De Niro). Împreună, ei trebuie să se infiltreze în unitatea militară extrem de temută şi de respectată, British Special Air Service (SAS), pentru a distruge o grupare de soldaţi asasini, precum şi pe liderul acestora, Spike (Clive Owen) înainte ca acţiunile lor să creeze o criză internaţională.

Acţiunea ameţitoare din filmul Killer Elite: Înfruntarea ne poartă într-o călătorie pe toate meridicanele, din Mexic în Australia, de la Paris la Londra, în Oman şi în Ţara Galilor. Filmul e inspirat de controversatul bestseller de non-ficţiune al lui Ranulph Fiennes ‘The Feather Men’. Din 7 octombrie, la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.

Participă la concurs în perioada 29 septembrie – 6 octombrie  2011, răspunde corect la intrebarea de mai jos şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii duble la filmul “Killer Elite: Înfruntarea”, oferite de Hollywood Multiplex.

Intrebare:

Cine semneaza regia filmului “Killer Elite: Înfruntarea”?

Regulament:

1. Participă la concurs în perioada  29 septembrie – 6 octombrie  2011 şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii duble la filmul “Killer Elite: Înfruntarea”, oferite de Hollywood Multiplex.

2. Inregistrează-te pe http://city.eva.ro şi participă la concurs!

3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorţi în data de 6 octombrie  2011.

4. Numele caştigătorilor vor fi afişate pe site. Dacă te afli printre ei, trebuie să te prezinţi începând cu data de 10 - 13 octombrie 2011 la casa de bilete a Hollywood Multiplex.

5. Invitaţiile se ridică numai pe baza actului de identitate si sunt valabile în perioada 3-6 octombrie 2011, inclusiv. Numele din buletin trebuie să fie identic cu cel din lista caştigătorilor publicată pe site.

6.  Nu se acordă contravaloarea premiilor.

7.  Pentru invitaţiile câştigate nu se pot face rezervari în prealabil.

Castiga una din cele 10 invitatii la E-mariage Fest din Bucuresti!

25 sep 2011 // Piața Constituției

Castigatorii invitatiilor la E-mariage Fest sunt:

Monac Loredana
Ionita Camelia Irina
Tabacu Ana Luminita
Denisa Marin
Ene Roxana
Iuliana Muresanu
Manusov Andreea
Moldovan Raluca
Tone Daniela
Stanescu Sorina Alexandra

-----------------

An de an, E-MARIAGE FEST construieste cu rabdare targul de nunti dedicat PROFESIONISTILOR din domeniul nuntilor si evenimentelor. An de an, cupluri de miri recunosc si introduc pe agenda targurilor ‘de vizitat’, E-MARIAGE FEST pe pozitia I. La cea de-a opta editie din noiembrie anul acesta si incredibil de aproape de editia cu numarul 10, EMARIAGE FEST pregateste de pe acum evenimentul, pe care il dedica in intregime si, ca de obicei, VIZITATORILOR si EXPOZANTILOR.

Ce pastram din reteta de succes:

- Va asteptam in acelasi punct strategic al capitalei si al Romaniei: Piata Constitutiei;
- Construim pret de 3 zile cea mai mare suprafata expozitionala dedicata nuntilor;
- Lansam impreuna sezonul nuntilor anului 2012;
- Expozantii nostri vor oferi servicii in premiera, reduceri importante si ... Premii;
- Scena va fi martora concertelor, demonstratiilor si prezentarilor de moda;
- Transmisiunile in direct si acoperirea media va avea o amploare demna de cel mai mare eveniment de gen.

Ce vom propune nou: surprizele si ideile originale vor fi anuntate din timp! E-mariage Fest toamna 2011, editia a VIII-a, Locatie: Piata Constitutiei, Perioada de desfasurare: 04-06 Noiembrie, Organizator: e-mariage.ro, Suprafata expozitionala: 3.000 mp, Numar de vizitatori: 20.000 (estimati).

Participa la concurs in perioada  25 septembrie – 31 octombrie 2011, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una din cele 10 invitatii de o singura persoana, oferite la E-mariage Fest - PIATA CONSTITUTIEI, 4-6 noiembrie 2011.

Intrebare:

Unde are loc E- mariage Fest?

1. Participa la concurs in perioada 25 septembrie – 31 octombrie 2011 si poti castiga una din cele 10 invitatii de o singura persoana la E-mariage Fest - PIATA CONSTITUTIEI, 4-6 noiembrie 2011.

2. Inregistreaza-te pe http://city.eva.ro si participa la concurs! Concursul este valabil doar pentru persoanele cu domiciliul stabil in Bucuresti.

3. Premiile  se vor acorda prin tragere la sorti in data de 31 octombrie 2011, extragerea este efectuata cu ajutorul calculatorului.

4. Biletele se ridica numai pe baza actului de identitate si sunt valabile doar pentru evenimentul ce are loc intre 4-6 noiembrie 2011 in Piata Constitutiei. Numele din buletin trebuie sa fie identic cu cel din lista castigatorilor publicata pe site.

5. Nu se acorda contravaloarea premiilor.

6. Realizarea de conturi multiple se considera frauda si atrage dupa sine anularea oricarui premiu castigat.

7. Orice tentativa considerata frauduloasa de catre administratorii site-ului atrage dupa sine anularea oricarui premiu castigat.

Castiga o invitatie dubla la "Care-i numărul tău?", oferita de Hollywood Multiplex!

22 sep 2011

Cele doua invitatii la film merg la Loredana Monac si Elena Ion. Felicitari! Asteptam mailurile de revendicare la concurs@eva.ro.

CARE-I NUMĂRUL TĂU?

"Care-i numărul tău?" Numărul mediu de amanţi al unei femei într-o viaţă e de 10,5. În America, 96% din femei care au fost cu peste 20 de amanţi nu-şi găsesc un soţ.

*după un studiul realizat de dr. Helen Fig

În drum spre casă, după o zi de muncă în care a fost concediată şi ultima ei relaţie de dragoste s-a destrămat, Ally citeşte acest articol care îi schimbă viaţa.

Convinsă fiind că a atins limita de parteneri sexuali pe care-i poate avea o femeie până să devină de nemăritat (poate doar dacă trăia în Noua Zeelandă, după cum spune dr. Fig), şi celibatul fiind exclus, Ally porneşte în misiunea de a-l găsi pe cel mai bun fost iubit din viaţa ei fără să mai adauge niciunul în plus la numărul ei, căutând în sortimentul colorat şi ciudat de amanţi din trecut, întrebându-se dacă sunt căsătoriţi, disponibili, gay sau... morţi.

Ally este o eroină modernă originală. E inteligentă, atractivă, amuzantă şi romantică, o tânără care încearcă să-şi dea seama cine este cu adevărat, cât şi cu cine ar trebui să fie. Iar acum, se află într-un moment de răscruce care o face să se gândească dacă n-a pierdut ceva – sau pe cineva – important în ultima decadă.

Care-i numărul tău? / What’s your number, în regia lui Mark Mylod, este o comedie romantică care îi aduce în distribuţie pe: Anna Faris, Chris Evans, Ari Graynor şi Blythe Danner şi care va putea fi vizionată incepând de vineri, 30 septembrie, la Hollywood Multiplex.

Participă la concurs în perioada 22 -29 septembrie  2011, răspunde corect la intrebarea de mai jos şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii duble la filmul “Care-i numărul tău?”, oferite de Hollywood Multiplex.

Intrebare:

Cine semneaza regia filmului “Care-i numărul tău?”?

Regulament:

1. Participă la concurs în perioada  22 -29 septembrie  2011 şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii duble la filmul “Care-i numărul tău?”, oferite de Hollywood Multiplex.

2. Inregistrează-te pe http://city.eva.ro şi participă la concurs!

3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorţi în data de  29 septembrie  2011.

4. Numele caştigătorilor vor fi afişate pe site. Dacă te afli printre ei, trebuie să te prezinţi începând cu data de 3 octombrie 2011 la casa de bilete a Hollywood Multiplex.

5. Invitaţiile se ridică numai pe baza actului de identitate si sunt valabile în perioada 3-6 octombrie 2011, inclusiv. Numele din buletin trebuie să fie identic cu cel din lista caştigătorilor publicată pe site.

6.  Nu se acordă contravaloarea premiilor.

7.  Pentru invitaţiile câştigate nu se pot face rezervari în prealabil.

Castiga o invitatie dubla la "Johnny English se intoarce ", oferita de Hollywood Multiplex!

15 sep 2011 // Hollywood Multiplex

Cele doua invitatii duble merg la Daniela Tudor si Marin Florian. Felicitari! Asteptam mailurile de revendicare la concurs@eva.ro.

JOHNNY ENGLISH SE INTOARCE!

Johnny English cel fără de frică este acum agent secret în slujba Majestăţii Sale şi trebuie să oprească un grup internaţional de asasini înainte ca aceştia să ucidă un lider mondial şi să declanşeze, astfel, haosul global.

De când superspionul MI7 a dispărut de pe hartă, el a trăit ascuns într-o regiune izolată din Asia, unde şi-a petrecut timpul şlefuindu-şi abilităţile unice. Dar, când se află că s-a pus la cale un atentat la viaţa premierului Chinei, şefii săi din agenţie trebuie să dea rapid de urma acestui agent foarte special căci lumea are din nou nevoie de el.

Având o singură şansă să se reabiliteze, Johnny English trebuie să facă uz de cele mai avansate gadgeturi pentru a scoate la iveală o conspiraţie ale cărei tentacule se întind până în KGB, CIA, ajungând până şi la MI-7. Cu numai câteva zile înainte de o conferinţă a şefilor de state, un singur om trebuie să folosească fiecare truc pe care îl ştie pentru a salva lumea. Pentru Johnny English dezastrul poate fi o soluţie, dar eşecul – niciodată!

Rowan Atkinson se întoarce la rolul de agent secret în comedia – thriller cu

spioni: Johnny English se intoarce / Johnny English Reborn, în regia lui

Oliver Parker şi cu o distribuţie în care îi mai întâlnim pe: Gillian Anderson, Dominic West, Rosamund Pike şi Daniel Kaluuya. Din 23 septembrie la CinemaPRO şi Hollywood Multiplex.

Participă la concurs în perioada 15 - 22 septembrie  2011, răspunde corect la intrebarea de mai jos şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii duble la filmul “Johnny English se intoarce”, oferite de Hollywood Multiplex.

Intrebare:

Cine interpreteaza rolul agentului secret Johnny?

Regulament:

1. Participă la concurs în perioada  15 – 22 septembrie  2011 şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii duble la filmul “Johnny English se intoarce”, oferite de Hollywood Multiplex.

2. Inregistrează-te pe http://city.eva.ro şi participă la concurs!

3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorţi în data de  22 septembrie  2011.

4. Numele caştigătorilor vor fi afişate pe site. Dacă te afli printre ei, trebuie să te prezinţi începând cu data de 26 septembrie 2011 la casa de bilete a Hollywood Multiplex.

5. Invitaţiile se ridică numai pe baza actului de identitate si sunt valabile în perioada 26 -29 septembrie 2011, inclusiv. Numele din buletin trebuie să fie identic cu cel din lista caştigătorilor publicată pe site.

6.  Nu se acordă contravaloarea premiilor.

7.  Pentru invitaţiile câştigate nu se pot face rezervari în prealabil.

Castiga o invitatie dubla la "A naibii dragoste ", oferita de Hollywood Multiplex!

8 sep 2011

Cele doua invitatii la film merg la Stanescu Sorina Alexandra si Bleotu Macrina. Felicitari! Asteptam mailurile de revendicare la concurs@eva.ro.

A naibii dragoste

În acest moment, totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrel)!

La 40 de ani se poate lăuda cu o viaţă de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoşi şi este insurat cu iubita din liceu. Asta până când află că soţia lui, Emily (Julianne Moore), îl inşeală de ceva timp, motiv pentru care decide să divorţeze. Încă în stare de şoc, Cal incearcă să se conformeze statutului de burlac, dar cum el n-a mai fost la întalniri de câteva zeci de ani ... este depăsit de situaţie. Astfel, începe să-şi petreacă serile singur într-un bar şi are norocul să devină protejatul lui Jacob Palmer (Ryan Gosling), un playboy tânăr şi atrăgător, care îl ajută pe Cal să o uite pe Emily şi să profite de  noua sa libertate. Însă, în ciuda eforturilor lui, nu poate să ignore ce îi dictează inima şi toate drumurile îl duc exact în punctul din care a plecat.

O comedie originală cu mult umor inteligent, A naibii dragoste / Crazy Stupid Love, în regia lui Glenn Ficarra şi a lui John Requa şi avându-i în rolurile principale pe mult-indrăgiţii: Julliane Moore, Steve Carrel si Ryan Gosling, va putea fi vizionată începând de vineri, 16 septembrie la CinemaPRO şi Hollywood Multiplex

Participă la concurs în perioada 8-15 septembrie  2011, răspunde corect la intrebarea de mai jos şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii duble la filmul “A naibii dragoste”, oferite de Hollywood Multiplex.

Intrebare:

Cine semnează regia filmului „A naibii dragoste”?

Regulament:

1. Participă la concurs în perioada  8-15 septembrie  2011 şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii duble la filmul “A naibii dragoste”, oferite de Hollywood Multiplex.

2. Inregistrează-te pe http://city.eva.ro şi participă la concurs!

3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorţi în data de  15 septembrie  2011.

4. Numele caştigătorilor vor fi afişate pe site. Dacă te afli printre ei, trebuie să te prezinţi începând cu data de 19 septembrie 2011 la casa de bilete a Hollywood Multiplex.

5. Invitaţiile se ridică numai pe baza actului de identitate si sunt valabile în perioada 19-22 septembrie 2011, inclusiv. Numele din buletin trebuie să fie identic cu cel din lista caştigătorilor publicată pe site.

6.  Nu se acordă contravaloarea premiilor.

7.  Pentru invitaţiile câştigate nu se pot face rezervari în prealabil.

Castiga o invitatie dubla la " Prietenie cu folos ", oferita de Hollywood Multiplex!

1 sep 2011 // Hollywood Multiplex

Cele doua invitatii duble la film merg la Dimitriu Catalina Laura si Daniela Barbu. Felicitari! Asteptam mailurile de revendicare la concurs@eva.ro.

PRIETENIE CU FOLOS

Dylan (JUSTIN TIMBERLAKE) şi Jamie (MILA KUNIS) nu au nici cea mai mică intenţie să-şi pună pirostriile. Când Jamie, o recrutoare de personal din New York, încearcă să-l convingă pe directorul artistic, Dylan, din Los Angeles să accepte un job la New York, fiecare din cei doi începe să simtă o puternică atracţie pentru celălalt. Dar... cei doi au avut atâtea relaţii eşuate încât s-au hotărât să renunţe la dragoste şi să se limiteze la distracţie.

Odată cu mutarea lui Dylan la New York, cei doi încep să iasă împreună tot mai des,  împărtăşind opinia că dragostea este doar o legendă promovată de filmele de la Hollywood. Astfel începe experimentul celor doi, delicios de sexy, dar numai pentru adulţi.

Ar putea aceşti doi prieteni recenţi – care sunt nişte oameni de succes, fără obligaţii şi fără intenţii serioase – să accepte o experienţă nouă?

Dacă ar adăuga prieteniei lor nişte sex “fără sentiment”, oare ar putea evita capcanele care apar inevitabil atunci când începi să te gândeşti la partener ca la un iubit?.

Considerându-se imuni la promisiunile amăgitoare din comediile romantice, Dylan şi Jamie n-ar trebui să fie surprinşi să constate că aventura lor sexy, un pic cam indecentă, îi va determina să se dezvăluie unul faţă de altul mai mult decât şi-ar fi dorit.

Cu o regie semnată de Will Gluck şi avându-i în rolurile principale pe: Justin Timberlake (The Social Network), Mila Kunis (Black Swan), Patricia Clarkson (Easy A), Jenna Elfman (“Dharma & Greg”), Bryan Greenberg (“How to Make It in America”), alături de Richard Jenkins (Dear John) şi Woody Harrelson (2012), comedia romantică Prietenie cu folos / Friends with Benefits va putea fi vizionată începând de vineri, 9 septembrie la CinemaPRO şi Hollywood Multiplex.

Participa la concurs in perioada 1 – 8 septembrie  2011, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una din cele 2 invitatii duble la filmul “Prietenie cu folos”, oferite de Hollywood Multiplex.

Intrebare:

In ce film a mai jucat Justin Timberlake?

Regulament:

1. Participa la concurs in perioada  1- 8 septembrie  2011 si poti castiga una din cele 2 invitatii duble la filmul “Prietenie cu folos”, oferite de Hollywood Multiplex.

2. Inregistreaza-te pe http://city.eva.ro si participa la concurs!

3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de  8 septembrie  2011.

4. Numele castigatorilor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ei, trebuie sa prezinti incepand cu data de 12 septembrie 2011 la casa de bilete a Hollywood Multiplex.

5. Invitatiile se ridica numai pe baza actului de identitate si sunt valabile in perioada 12-15 septembrie 2011, inclusiv. Numele din buletin trebuie sa fie identic cu cel din lista castigatorilor publicata pe site.

6.  Nu se acorda contravaloarea premiilor.

7.  Pentru invitatiile castigate nu se pot face rezervari in prealabil.

Castiga o invitatie dubla la "Miezul noptii in Paris", oferita de Hollywood Multiplex!

25 aug 2011 // Hollywood Multiplex

Cele doua invitatii la film merg la Catalina si la Ana Maria Gradinaru. Felicitari! Asteptam mailurile de revendicare pe concurs@eva.ro.

Miezul noptii in Paris

Doi indragostiti ce urmeaza sa se casatoreasca in viitorul apropiat sosesc in capitala Frantei si decid sa profite la maximum de oportunitatea de a petrece o scurta vacanta in Orasul Iubirii. Numai ca planurile logodnicilor de a savura clipe intime de neuitat unul in compania celuilalt sunt zadarnicite de intalnirile cu parintii fetei si cu un prieten arogant si cu aere de intelectual rasat, de care tanara pare in mod inexplicabil atrasa si care il calca pe nervi pe partenerul ei de viata.

Agasat de acest rival care i-a atras atentia iubitei lui prin insistenta cu care ii invita sa viziteze obiective turistice si sa frecventeze impreuna localurile in care se danseaza, tanarul nord-american incepe sa exploreze de unul singur Parisul dupa ce orologiul bate miezul noptii. Astfel, el este vrajit de atmosfera magica a orasului european si de pariziencele pasionale si libertine cu ajutorul carora se familiarizeaza cu viata de noapte a metropolei. Intrucat desele lui escapade nocturne ii pun pe ganduri pe viitorii socri si pe logodnica, barbatul se trezeste cu un detectiv particular pe urme si simte ca a intrat intr-o incurcatura care il lasa perplex.

Miezul Noptii în Paris / Midnight in Paris este o comedie romantica regizata de Woddy Allen si in a carei distributie ii intalnim pe indragitii: Owen Wilson, Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Kathy Bates si Carla Bruni. Din 2 septembrie la Hollywood Multiplex.

Participa la concurs in perioada 25 august – 1 septembrie  2011, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una din cele 2 invitatii duble la filmul “Miezul Noptii în Paris”, oferite de Hollywood Multiplex.

Intrebare:

Cine semneaza regia filmului “Miezul Noptii în Paris”?

Regulament:

1. Participa la concurs in perioada  25 august – 1 septembrie  2011 si poti castiga una din cele 2 invitatii duble la filmul “Miezul Noptii în Paris”, oferite de Hollywood Multiplex.

2. Inregistreaza-te pe http://city.eva.ro si participa la concurs!

3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de  1 septembrie  2011.

4. Numele castigatorilor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ei, trebuie sa prezinti incepand cu data de 5 septembrie 2011 la casa de bilete a Hollywood Multiplex.

5. Invitatiile se ridica numai pe baza actului de identitate si sunt valabile in perioada 5- 8 septembrie 2011, inclusiv. Numele din buletin trebuie sa fie identic cu cel din lista castigatorilor publicata pe site.

6.  Nu se acorda contravaloarea premiilor.

7.  Pentru invitatiile castigate nu se pot face rezervari in prealabil.