Castiga o invitatie dubla la "In Timp", oferita de Hollywood Multiplex!

20 oct 2011

Cele doua invitatii duble merg la Ramona Fonea si Nicoleta Pasescu pentru raspunsurile lor din cadrul concursului. Felicitari! Asteptam mailurile de revendicare la concurs@eva.ro.

Will Salas e eroul poveştii. Locuieşte în cea mai săracă regiune sau zonă temporală, numită Dayton. Rareori are mai mult de 24 de ore pe ceasul corpului şi trebuie să muncească în fiecare zi la fabrică ca să-şi permită încă o zi de viaţă. Şi nu este singurul în această situaţie. Toţi cei din Dayton sunt. Dar, departe de a fi pustiu, Dayton e plin de viaţă, culoare, sunet, viteză, muzică, urgenţe... şi crime.

Bande numite Minutari caută mereu metode de a fura timp şi de a pune capăt unei vieţi în schimbul câtorva ore. Când Will îl salvează pe bogatul traficant Henry de atacul unei echipe de Minutari, Henry îi dă cadou un secol de timp. Dar cum timpul înseamnă bani, şi bani urmăriţi cu înverşunare, mutarea unei asemenea sume uriaşe după graniţele oraşului Dayton alertează autorităţile, Cronometrorii. În plus, Will e acuzat pe nedrept de crimă, ceea ce îl provoacă pe un Cronometror veteran pe nume Leon să înceapă o urmărite asiduă a lui Will.

Încercând să scape de aceştia, Will se refugiază în New Greenwich, unde timpul e un lux pe care toţi rezidenţii şi-l pot permite, deoarece cei mai mulţi dintre ei au sute sau chiar mii de ani de trăit. În plus, New Greenwich mai are ceva ce-l atrage pe Will - Sylvia Weis, fiica super-bogatului Philippe Weis. Când Cronometrorii încearcă să-l prindă pe Will, o ia pe Sylvia ostatică şi ceea ce începe ca o fugă de lege devine un joc cu miză mare pentru a schimba regulile acestei lumi noi, nu prea curajoase, cu doi amanţi fugari în centru.

În regia lui Andrew Niccol şi cu o distribuţie formată din nume îndrăgite precum: Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Cillian Murphy, Vincent Kartheiser, Olivia Wilde şi Alex Pettyfer, thrillerul În timp / In Time va putea fi vizionat începând de vineri, 28 octombrie, la Hollywood Multiplex.

Intrebare:

Cine semneaza regia filmului “In Timp”?

Regulament:

1. Participã la concurs în perioada  20 -27 octombrie  2011 si poti câstiga una din cele 2 invitatii duble la filmul “In Timp”, oferite de Hollywood Multiplex.

2. Inregistreazã-te pe http://city.eva.ro si participã la concurs!

3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti în data de 27 octombrie 2011.

4. Numele castigãtorilor vor fi afisate pe site. Dacã te afli printre ei, trebuie sã te prezinti începând cu data de 31 octombrie 2011 la casa de bilete a Hollywood Multiplex.

5. Invitatiile se ridicã numai pe baza actului de identitate si sunt valabile în perioada 31 octombrie -3 noiembrie 2011, inclusiv. Numele din buletin trebuie sã fie identic cu cel din lista castigãtorilor publicatã pe site.

6.  Nu se acordã contravaloarea premiilor.

7.  Pentru invitatiile câstigate nu se pot face rezervari în prealabil.

Castiga o invitatie dubla la Casa de vis

13 oct 2011

Cele doua invitatii duble merg la Radulescu Andrei si Roman Laura pentru raspunsurile lor din cadrul concursului. Felicitari! Asteptam mailurile de revendicare la concurs@eva.ro.

Will Atenton (Daniel Craig) este un editor de carte care îsi lasã slujba din New York pentru a se muta împreunã cu sotia sa, Libby (Rachel Weisz) si cu cele douã fetite ale sale într-un orãsel izolat din New England. Dar nici nu apucã sã se instaleze bine în noua lor viatã, cînd descoperã îngroziti cã noul lor cãmin a fost scena crimei pentru o mamã si copiii ei. Întregul oras e convins cã vinovat este sotul care le-a supravietuit.

Will începe sã investigheze tragedia, dar singurul indiciu îl primeste de la Ann Paterson (Naomi Watts), o vecinã care era apropiatã de familia care a murit. Pe mãsurã ce Will si Ann încep sã punã cap la cap tulburãtoarea dramã, descoperã cã povestea ultimului om care va pãrãsi casa de vis a lui Will va fi la fel de înspãimîntãtoare pentru cel care va urma precum a fost pentru el.

Daniel Craig, Rachel Weisz si Naomi Watts sunt vedetele thrillerului Casa de vis / Dream House, în regia lui Jim Sheridan. Din 21 octombrie la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Participã la concurs în perioada 13-20 octombrie  2011, rãspunde corect la intrebarea de mai jos si poti câstiga una din cele 2 invitatii duble la filmul “Dream House”, oferite de Hollywood Multiplex.

Intrebare:

Cine interpreteaza rolul lui Will Atenton?

Regulament:

1. Participã la concurs în perioada  13-20 octombrie  2011 si poti câstiga una din cele 2 invitatii duble la filmul “Dream House”, oferite de Hollywood Multiplex.

2. Inregistreazã-te pe http://city.eva.ro si participã la concurs!

3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti în data de 20 octombrie  2011.

4. Numele castigãtorilor vor fi afisate pe site. Dacã te afli printre ei, trebuie sã te prezinti începând cu data de 24 octombrie 2011 la casa de bilete a Hollywood Multiplex.

5. Invitatiile se ridicã numai pe baza actului de identitate si sunt valabile în perioada 24-27 octombrie 2011, inclusiv. Numele din buletin trebuie sã fie identic cu cel din lista castigãtorilor publicatã pe site.

6.  Nu se acordã contravaloarea premiilor.

7.  Pentru invitatiile câstigate nu se pot face rezervari în prealabil.

Concert Trupa 13

15 oct 2011

Daca vrei sa scapi de superstitia ca numarul 13 iti aduce ghinion, atunci vino sambata, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe, si participa la concertul sustinut de Trupa 13. Timp de aproape doua ore, cei patru artisti (Deni, Silviu, Cristi-Americano si Kani Rusu) te vor incanta cu hit-uri precum Angels – Robbie Williams, Clocks – Coldplay, Dreamer – Ozzie Osbourne, One – U2,  Sultans of Swing – Dire Straits si multe altele. Vino cu incredere si lasa-te convins ca Trupa 13 iti poarta noroc si iti aduce numai distractie!

Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.

Karaoke Star

14 oct 2011

In fiecare seara de vineri, Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii.

Concert Mihai Margineanu

13 oct 2011

Pentru ca versurile istete si umorul fin nu se schimba o data cu vremea, Hard Rock Cafe te invita sa  faci trecerea de la berea rece la ceva mai tare! Vino joi, 13 octombrie, de la ora 21:00 si ia parte la un nou concert alaturi de unul dintre cei mai nonconformisti si carismatici interpreti de folk - Mihai Margineanu revine la Hard Rock Cafe pentru a-ti demonstra ca muzica lui merge pe toate anotimpurile! Vei intra in sezonul rece „incalzit” de hituri ca „Femei, femei”, „Aviatia da senzatia”,”Melci, scoici, raci, craci”, „Paraschivo” sau „Ma iubeste femeile!”.

Pretul unui bilet la concert este de 40 lei.

Brunch de octombrie la SIMBIO

8 oct 2011

SIMBIO vă invită în acest weekend la brunch în Centrul Istoric, eveniment lunar ajuns la cea de-a patra ediție. Sâmbătă și duminică  (8-9 octombrie), oaspeții SIMBIO pot comanda bunătăți din meniul special de weekend, alături de preparatele à la carte ale bistro-ului.

Amintim din meniul de brunch: Eggs Benedict (English muffin cu șuncă, ouă ochiuri și sos Hollandaise), Eggs Florentine (English muffin cu spanac, ouă ochiuri și sos Hollandaise), Frittata (ouă la cuptor cu spanac, brânză Feta și roșii), Pancakes (clătite pufoase cu ciocolată și sirop de arțar) sau French Toast cu fructe proaspete și sos de fructe de pădure.

Pentru ca răsfățul să fie complet, mîncarea trebuie musai înoțită de unul (sau mai multe) dintre cocktail-urile consacrate: Bloody Mary, Screwdriver sau Mimosa.

Vă așteptăm pe Șelari la numărul 18, în Centrul Istoric, sâmbătă si duminică. Puteți face rezervări la 021.310.2700, sau pe pagina http://www.facebook.com/SimbioCafe.

Castiga o invitatie dubla la "One Day"

7 oct 2011

Cele doua invitatii duble merg la utilizatorii Luyziana si Joita Florina-Roxana. Felicitari! Asteptam mailurile de revendicare la concurs@eva.ro.

Douăzeci de ani. Doi oameni...

ONE DAY este o dramă romantică regizată de Lone Scherfig (An Education), adaptarea pentru marele ecran aparţinîndu-i lui David Nicholls, după romanul său, One Day.

După ce au fost împreună o singură zi, pe 15 iulie 1988, ziua absolvirii facultăţii, Emma Morley (Anne Hathaway, nominalizată la Oscar) şi Dexter Mayhew (Jim Sturgess din Across the Universe), între cei doi se înfirpă o prietenie care va dura o viaţă. Ea este o fată provenită din clasa muncitoare, cu principii şi ambiţii, care visează să facă lumea mai bună. El este un playboy dintr-o familie înstărită, care visează că lumea va fi terenul lui de joacă.

În cele două decenii care au urmat, cei doi îşi trăiesc relaţia prin intermediul mai multor zile de 15 iulie. Împreună sau separat, îi vedem pe Dex şi Em prieteni la bine şi la greu, cu speranţe şi vise năruite, cu clipe fericite sau cu lacrimi în ochi. Undeva de-a lungul acestei călătorii, cei doi îşi dau seama că ceea ce căutau şi sperau fusese acolo pentru ei dintotdeauna. Pe măsură ce semnificaţia acelei zile din 1988 li se dezvăluie, ce doi încep să priceapă natura iubirii şi a vieţii.

“E o poveste de iubire după toate regulile”, spune David Nicholls, “vorbeşte despre prietenie, despre familie, nostalgie şi regret, despre felul în care speranţele şi visele noastre nu se îndeplinesc întocmai am dori noi. E o poveste cu nuanţe dulci-acrişoare.”

Cînd au început filmările la One Day, romanul era deja un bestseller în toată lumea. A fost tradus în 31 de limbi, o raritate pentru zilele  noastre, şi a fost pe primul loc la vînzări în Marea Britanie, Italia şi Suedia, pe locul al doilea în Germania şi pe locul 3 în Rusia. Romanul a cîştigat premiul Galaxy National Book pentru cărţi de ficţiune pentru marele public şi, din 2009, cînd a fost publicat pentru prima dată, s-a vîndut în peste 400.000 de copii în Marea Britanie. Criticii au fost la fel de entuziasmaţi, Henry Goldblatt de la Entertainment Weekly spunînd despre film că este “un portret intens, frumos şi devastator al două suflete pereche”.

Filmările au avut loc în vara lui 2010 şi au durat opt săptămîni. S-a turnat la Londra, Edinburgh, Paris şi în Dinard, un orăşel din Bretagne care a înlocuit Grecia scenelor de vacanţă din carte, suplinind-o cu brio prin romantismul peisajelor.  Coloana sonoră este îmbogăţită de un soundtrack care evocă muzica pe care Dex şi Em o ascultă de-a lungul vieţii, în diferite epoci. Karen Elliott, supervizorul muzical, a adus filmului un bonus nesperat: Elvis Costello, muzicianul-simbol, a văzut un montaj needitat al filmului şi a fost atît de impresionat, încît a compus o piesă originală pe care a interpretat-o împreună cu trupa sa, The Imposters. Piesa e intitulată “Sparkling Day”, iar Scherfig spune, simplu: “E un cîntec minunat.”

ONE DAY este o producţie Focus Features şi Random House Films, în asociere cu Film4 şi Color Force. Un film de Lone Scherfig Film, cu Anne Hathaway, Jim Sturgess, Patricia Clarkson, Ken Stott, Romola Garai, Rafe Spall.  Bazat pe romanul lui David Nicholls. Scenariul de David Nicholls. Regia: Lone Scherfig. PREMIERA: 14 octombrie 2011 la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.

Participă la concurs în perioada 6 -13 octombrie  2011, răspunde corect la intrebarea de mai jos şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii duble la filmul “One Day”, oferite de Hollywood Multiplex.

Intrebare:

Cine semneaza regia filmului “One Day”?

Regulament:

1. Participă la concurs în perioada  6 -13 octombrie  2011 şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii duble la filmul “One Day”, oferite de Hollywood Multiplex.

2. Inregistrează-te pe http://city.eva.ro şi participă la concurs!

3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorţi în data de 13 octombrie  2011.

4. Numele caştigătorilor vor fi afişate pe site. Dacă te afli printre ei, trebuie să te prezinţi începând cu data de 17 octombrie 2011 la casa de bilete a Hollywood Multiplex.

5. Invitaţiile se ridică numai pe baza actului de identitate si sunt valabile în perioada 17 -20 octombrie 2011, inclusiv. Numele din buletin trebuie să fie identic cu cel din lista caştigătorilor publicată pe site.

6.  Nu se acordă contravaloarea premiilor.

7.  Pentru invitaţiile câştigate nu se pot face rezervari în prealabil.

The Winehouse Show

8 oct 2011 // ora 22:30

Hard Rock Cafe aduce un omagiu genialei Amy Winehouse intr-un spectacol susținut de prima și cea mai importanta trupa tribut a artistei din Italia. “The Winehouse Show” revine la București pe 8 octombrie, după ce, a susținut anul trecut, tot aici, un memorabil concert cu casa închisă. Spectacolul începe la ora 22.30.

Perfecta cu imaginea care o consacra în 2006 pe Amy în rolul de copil teribil al muzicii britanice, cu ochii conturați definind un stil neo-retro excentric, întregit de un coc supradimensionat “Beehive” ‘60, Sara Antonelii iși asuma o misiune pe care puține cantărețe ar putea-o duce onorabil la final. Mai ales ca partea grea e dincolo de imagine – fie ea salutata de însuși Lagerfeld. Amy, cu o vocea ei de o candoare brutala, a sedus marile instanțe ale showbiz-ului mondial, începând cu juriul Grammy – care i-a dat cinci premii la o singură gala - și până la Quincy Jones, Prince, Mike Jagger sau Elton John.

Daca vocea unica a excentricei Amy făcea cândva presa internațională să decreteze că s-a născut nouă Billie Holiday, o Nina Simone sau o Diana Ross, Sara pare hotarata sa demonstreze că s-ar putea naște acum o nouă Amy Winehouse. A studiat muzica artistei britanice, reușind să-și folosească vocea cu aceeași istețime, astfel încât tonalitățile calde soul să-i fie la fel de firești ca rafalele jazz adânci ori modulațiile contemporane R&B. “Spectacolul de la București va fi în special dedicat celor mai cunoscute piese ale artistei, mai ales de pe cel de-al doilea album, “Back to Black” (care, să nu uităm, s-a vândut în șase milioane de exemplare!), dar vom canta și câteva din versiunile jazz, dacă publicul o cere”, spune Sara Antonelli.

O vor susține pe scenă cinci muzicieni italieni cu experiență: saxofonistul Lorenzo Perracino care se apropie de performanța lui Neal Sugarman în piese ca “Rehab” sau “Back to Black” sau toboșarul Tony Lo Biondo, admirator al unora dintre cei mai buni bateriști care au colaborat cu Amy Winhouse, precum Salaam Remi sau Homer Steinweiss. Chitaristul Francesco Savarese amintește că însăși Amy Winehouse a fost o chitaristă abilă și că, dincolo de faptul că dădea bine să apară uneori pe scenă cu chitara, a reușit câteva înregistrări memorabile, printre care piesa “Rehab”. Echipa italiană e întregită de basistul Antonio Delle Foglie, iar la clape – Enzo Di Santo.

Printre piesele care se vor auzi sambata seara în interpretarea Sarei Antonelli se numara: “Rehab”, “Love Is a Losing Game”, “Wake Up Alone” sau “I’m No Good”.

Biletele, in valoare de 40 de lei, se găsesc la Hard Rock Cafe. Rezervări la telefon 021.206.62.61.

Karaoke Star in Hard Rock Cafe

7 oct 2011 // ora 21:00

VINERI, 7 OCTOMBRIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR

In fiecare seara de vineri, Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii.

Castiga o invitatie dubla la " Killer Elite: Infruntarea ", oferita de Hollywood Multiplex!

29 sep 2011 // Hollywood Multiplex

Cele doua invitatii duble merg la Nicoleta Gabriela Rusu si Mirica Florentina Rodica. Felicitari! Asteptam mailurile de revendicare la concurs@eva.ro.

KILLER ELITE: ÎNFRUNTAREA

Inspirat de evenimente reale, Killer Elite: Înfruntarea este un nou film de acţiune şi spionaj care urmăreşte aventurile lui Danny (Jason Statham), unul dintre cei mai talentaţi agenţi de spionaj din lume. Ademenit din exilul său auto-impus, Danny îşi adună echipa sa de specialişti pentru a executa o misiune aproape imposibilă: salvarea fostului său mentor şi partener, Hunter (Robert De Niro). Împreună, ei trebuie să se infiltreze în unitatea militară extrem de temută şi de respectată, British Special Air Service (SAS), pentru a distruge o grupare de soldaţi asasini, precum şi pe liderul acestora, Spike (Clive Owen) înainte ca acţiunile lor să creeze o criză internaţională.

Acţiunea ameţitoare din filmul Killer Elite: Înfruntarea ne poartă într-o călătorie pe toate meridicanele, din Mexic în Australia, de la Paris la Londra, în Oman şi în Ţara Galilor. Filmul e inspirat de controversatul bestseller de non-ficţiune al lui Ranulph Fiennes ‘The Feather Men’. Din 7 octombrie, la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.

Participă la concurs în perioada 29 septembrie – 6 octombrie  2011, răspunde corect la intrebarea de mai jos şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii duble la filmul “Killer Elite: Înfruntarea”, oferite de Hollywood Multiplex.

Intrebare:

Cine semneaza regia filmului “Killer Elite: Înfruntarea”?

Regulament:

1. Participă la concurs în perioada  29 septembrie – 6 octombrie  2011 şi poţi câştiga una din cele 2 invitaţii duble la filmul “Killer Elite: Înfruntarea”, oferite de Hollywood Multiplex.

2. Inregistrează-te pe http://city.eva.ro şi participă la concurs!

3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorţi în data de 6 octombrie  2011.

4. Numele caştigătorilor vor fi afişate pe site. Dacă te afli printre ei, trebuie să te prezinţi începând cu data de 10 - 13 octombrie 2011 la casa de bilete a Hollywood Multiplex.

5. Invitaţiile se ridică numai pe baza actului de identitate si sunt valabile în perioada 3-6 octombrie 2011, inclusiv. Numele din buletin trebuie să fie identic cu cel din lista caştigătorilor publicată pe site.

6.  Nu se acordă contravaloarea premiilor.

7.  Pentru invitaţiile câştigate nu se pot face rezervari în prealabil.